Căutare Live

Marina Balmasheva s-a căsătorit cu fiul vitreg, mai tânăr cu 15 ani, și i-a dăruit un copil. Care este povestea cuplului

Marina Balmasheva, un influencer rus, a stârnit controverse după ce s-a căsătorit cu fiul ei vitreg. La scurt timp, a anunțat și nașterea primului lor copil.

Femeia, în vârstă de 36 de ani, a fost căsătorită anterior cu Alexey Shavyrin, tatăl actualului ei partener. Bărbatul avea 45 de ani și, la momentul despărțirii, a acuzat-o pe Marina că i-a sedus fiul

Profimediaimages.ro

Femeia, în vârstă de 36 de ani, a fost căsătorită anterior cu Alexey Shavyrin, tatăl actualului ei partener. Bărbatul avea 45 de ani și, la momentul despărțirii, a acuzat-o pe Marina că i-a sedus fiul.

Vladimir ”Voya” Shavyrin, care are acum 21 de ani, a venit acasă în vacanță de la universitate și i-ar fi picat cu tronc mama vitregă.

Citește și: O femeie a pus iarbă peste grătarul de la aragaz și peste tăvile din cuptor, apoi a așteptat. Ce a descoperit a doua zi

Cum a început povestea de dragoste dintre Marina Balmasheva și Vladimir Shavyrin

Marina le-a dezvăluit celor din comunitatea lor că l-a întâlnit prima daată pe Vladimir când acesta avea doar șapte ani, iar ea 22.

Marina a fost cununată anterior cu tatăl iubitului său, Alexey. După ce au fost împreună timp de 10 ani, cei doi au decis să divorțeze și anul trecut, Marina a anunțat că este însărcinată cu bebelușul tânărului.

Ea a subliniat că urmează să se și căsătorească după ce au devenit părinți.

Însă tatăl lui Alexey încă se opune poveștii de dragoste. El o acuză pe Marina că i-a sedus fiul. ”Nu avusese o iubită înaintea ei. Nu s-au sfiit să întrețină relații intime cât timp eram acasă.”, a spus bărbatul pentru un ziar din Rusia.

El a mai susținut că Marina părăsea dormitorul conjugal pentru a merge în cel al lui Vladimir după ce adormea și apoi se întorcea ”de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat”.

Citește și: O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat

Între timp, Marina a afirmat că în mariajul anterior ”nu trăia, ci se prefăcea. Dacă am regrete pentru că am distrus familia? Atât da, cât și nu. Alexey este o persoană bună și un tată minunat pentru copiii noștri.

Cum au acceptat ei schimbările? Cu mult calm. Sunt căsătorită. M-am mutat într-un oraș mai mare. Iubesc și sunt iubită”, a explicat ea.

De la divorțul de Marina, Alexey are grijă de cei cinci copii pe care îi adoptaseră împreună.

Despre Vladimir, noul ei partener, femeia spunea: ”S-a îndrăgostit de mine cu toate cicatricile mele de la operațiile estetice, celulita, pielea în exces și personalitate. Și nu vreau să par mai bună decât ceea ce sunt”, a mai spus influencerul din Rusia.

Citește și: Ce înseamnă dacă ai litera M în palmă. Privește atent și află ce arată acest lucru despre tine

Ce înseamnă dacă ai litera M în palmă. Privește atent și află ce arată acest lucru despre tine... O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x