Antena Căutare

Marina Big are cel mai mare bust din Europa, însă înainte de operații era o altă femeie. Cum arăta până să se ”tuneze”

Martina Big și-a câștigat faima după transformarea ei extremă. Femeie de 33 de ani a făcut mai multe operații estetice pentru a atinge dimensiunea bustului pe care îl are acum, care este și cel mai mare din Europa: 32T.

colaj de imagini cu marina big imbracata intr-un tricou roz si cu bijuterii in aceeasi culoare Galerie
Martina Big și-a câștigat faima după transformarea ei extremă. Femeie de 33 de ani a făcut mai multe operații estetice pentru a atinge dimensiunea bustului pe care îl are acum, care este și cel mai mare din Europa: 32T | Profimediaimages.ro

Tânăra și-a dorit atât de mult schimbările încât nu a mai păstrat nimic din vechea Marina. Ea s-a supus multor riscuri pentru a câștiga titul de ”femeia cu cei mai mari sâni din Europa”.

Totuși, deși acum pare o altă persoană, Marina nu se sfiește să arate imagini făcute înainte de operațiile estetice.

Citește și: Ari Nagel este bărbatul care are 78 de copii și încă 13 copii pe drum. Cum a reușit. "Nu pot să refuz"

Cum arăta Marina Big înainte de operațiile estetice

Ea a postat o imagine de pe vremea când avea bustul mult mai mic, pielea deschisă și păr blond. Lângă, Marina Big a adăugat o fotografie recentă, în care se pot observa schimbările.

Dacă nu ar fi scris că este vorba de ea, cei mai mulți internauți ar fi crezut că este vorba despre două persoane diferite.

”Între timp, m-am schimbat din cap până în picioare. Una dintre cele mai mari schimbări a avut loc în zona pieptului. Fotografia din dreapta a fost făcută cu câteva zile înainte de ultima operație de mărire a sânilor.

De data aceasta, am avut parte de cea mai mare augumentare pe care am avut-o vreodată.”, a povestit ea.

Citește și: Părinții au montat o cameră de supraveghere în camera bebelușului. În timpul nopții, ceva bizar i-a trezit brusc. Ce au descoperit

Implanturile ei mamare sunt speciale, medicii au fost nevoiți să-i injecteze soluție salină prin axilă.

Când a început Marina Big să se opereze

Dorința Marinei Big de a investi în operații a început în 2012. Adoră modificările aduse corpului ei, dar acestea îi aduc zi de zi provocări. Din cauza dimensiunii mare a sânilor ei, are nevoie de un prelungitor de centură atunci când merge cu mașina.

Și să se întindă în față ori să se aplece este extrem de inconfortabil și își antrenează spatele mult pentru a preveni durerile de spate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Marina are picioarele, șoldurile și talia operate pentru a avea o siluetă clepsidră, însă marea ei mândrie este faptul că poate fi identificată ca o femeie de culoare africană.

Femeia a apela la anumite injecții de bronzare pentru a își schimba culoarea pielii și chiar a mers în Kenya pentru a fi botezată, conform Green Lemon.

Citește și: Kim Irving, femeia care a slăbit 45 kilograme după ce toți prietenii ei râdeau de ea. Ce “dependență” are acum tânăra

Ari Nagel este bărbatul care are 78 de copii și încă 13 copii pe drum. Cum a reușit. "Nu pot să refuz"... O profesoară a fost concediată după ce a postat un filmuleț pe internet. De ce ținuta și gesturile i-au ”îngrozit” pe su...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x