Antena Căutare

Mărturisirea care schimbă tot ce ştiai despre Apocalipsă! Celebrul Stephen Hawking avertizează că ASTA va aduce sfârşitul omenirii

Într-un interviu acordat postului BBC, omul de ştiinţă Stephen Hawking a făcut dezvăluiri îngrijorătoare în ceea ce priveşte acţiunile care vor duce la sfârşitul lumii.

Într-un interviu acordat postului BBC, omul de ştiinţă Stephen Hawking a făcut dezvăluiri îngrijorătoare în ceea ce priveşte acţiunile care vor duce la sfârşitul lumii.

Fizicianul englez a mărturisit că dezvoltarea inteligenţei artificiale poate avea efecte devastatoare asupra omenirii, spunând că există riscul ca acest tip de tehnologie să evolueze foarte repede şi să depăşească rasa umană.

"Formele primitive de inteligenţă artificială pe care le avem deja s-au arătat foarte utile. Dar eu cred că dezvoltarea unei inteligenţe artificiale complete ar putea să pună capăt rasei umane. Odată ce oamenii ar crea inteligenţa artificială, aceasta ar «decola» singură şi s-ar redefini din ce în ce mai repede. Limitaţi de evoluţia lor biologică, oamenii nu ar putea să rivalizeze şi ar fi depăşiţi", a declarat profesorul britanic.

Cu toate acestea, Hawking susţine dezvoltarea noilor tehnologii din domeniul comunicării şi a declarat că a fost unul dintre primii oameni de ştiinţă care s-au conectat pe Internet, la începuturile acestuia.

Stephen Hawking a fost diagnosticat cu scleroză laterală amiotrofică la vârsta de 21 de ani, iar medicii i-au spus, în acel moment, că mai avea de trăit cel mult doi sau trei ani. Ajuns în prezent la vârsta de 72 de ani, este unul dintre cei mai apreciaţi oameni de ştiinţă din lume, fiind cunoscut pentru lucrările sale despre găurile negre şi pentru cartea "Scurtă istorie a timpului" ("A Brief History of Time"), devenită un bestseller internaţional.

AVERTISMENT pentru omenire! „Vor face asta dacă NU vom fi PREGĂTIȚI la timp”!... Dovada incontestabilă că sub uniformele impecabile există oameni! Imaginea emoţionantă, ce a strâns mii de like-uri! Ţi ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x