Antena Căutare

Mary Magdalene nu își mai poate închide gura din cauza buzelor injectate în exces. Cum arăta înainte de operații

Pentru cei care o cunosc deja pe Mary Magdalena, mărimile formelor ei nu mai sunt atât de surprinzătoare. Sânii ei cântăresc peste 5 litri și iubește atât de mult intervențiile estetice încât recent a apelat la una care îi creează mari probleme.

mary magdalene intr-o salopeta neagra Galerie
Pentru cei care o cunosc deja pe Mary Magdalena, mărimile formelor ei nu mai sunt atât de surprinzătoare. Sânii ei cântăresc peste 5 litri și iubește atât de mult intervențiile estetice încât recent a apelat la una care îi creează mari probleme. | Profimediaimages.ro

Tânăra de 25 de ani a dezvăluit că nu mai poate închide gura după ce a suferit un lifting și o altă rundă de umplere a buzelor.

Într-o nouă postare pe Instagram, ea le-a spus celor 100.000 de urmăritori ai săi: „Mi-am făcut un lifting de buze, așa că am gura mereu deschisă. De ce? Pentru că cred că arată mult mai bine.”

Internauții i-au amintit de cazul Pete Burns, care a fost la un pas să-și piardă buzele după ce s-a injectat exagerat.

Citește și: Jazmyne Day a slăbit 60 kg și a investit peste 40.000 de dolari în operații estetice. Cum arăta înainte de transformare

„Chestia cu amputarea buzelor? Ei bine, este trist, dar pentru mine, merg la operație știind: „Bine, s-ar putea să mor. S-ar putea să-mi pierd un membru. Dar să sperăm la ce e mai bun.”, a replicat Mary.

În ciuda dimensiunilor exgerate pe care le-a obținut și pericolului la care se supune, ea e hotărâtă să-și mărească în continuare formele.

„Nu poți deveni uriaș dintr-o dată. Nu cred că majoritatea oamenilor realizează cât de mult timp, efort și bani este nevoie pentru a obține forme cu adevărat mari.”, a mai adăugat femeia.

Câte operații are Mary Magdalene și cum arăta înainte

Mary Magdalene s-a operat pentru prima dată la 21 de ani. La acea vreme, își dorea sâni mai mari și a apelat la ajutorul unui medic dentist pentru a își face moftul. Rezultatul nu a fost cel dorit, având în vedere cum s-a derulat întreaga procedură.

În următorii patru ani, Mary recunoaște că a făcut atât de multe intervenții încât nu mai știe numărul operațiilor pe care le are.

Citește și: Tara Jayne McConachy este o păpușă Barbie vie, după ce a cheltuit o avere pe operații estetice. Cum a fost surprinsă la plajă

Dintre cele despre care își amintește, Mary a spus că a avut nenumărate proceduri de umplere a buzelor și obrajilor, o mulțime de liposucții, trei ridicări de fese, cinci operații la sâni, cinci runde de injectări în zona posteriorului și două operații în zona intimă.

De asemenea, recent și-a schimbat toate fațetele din compozit cu un set de coroane dentare foarte mari, care a împiedicat-o să vorbească sau să mănânce corespunzător.

Dar asta nu o deranjează prea tare căci scopul ei este să obțină un aspect de „păpușă vie”. Femeia susține că cu cât se efectuează mai multe operații plastice, cu atât devine mai încrezătoare în propria persoană.

Dar încăpățânarea cu care își transformă corpul vine și cu pericole. Anul trecut, Mary aproape că a murit pe masa de operație în timpul unei intervenții de mărire a vaginului.

Citește și: A vrut o schimbare, dar intervențiile estetice au făcut-o să arate ca un personaj din desene animate. Cum arată acum

„Nu voi înceta niciodată să mă operez atâta timp cât mă face fericită”, a insistat ea. „Nu există un punct final. Este un lucru pentru totdeauna. Operațiile necesită întreținere pentru totdeauna și îmi place să-mi schimb aspectul”, a mai adăugat femeia.

O femeie a adoptat un câine de la adăpost și în scurt timp a descoperit ce „secret” ascundea animalul, de fapt. Ce a urm... Anna este căsătorită și are inclusiv un iubit și o iubită. Ce spune soțul ei despre relațiile extraconjugale ale tinerei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x