Antena Căutare

S-a prăbușit din senin și a fost dusă de urgență la spital. Medicii au crezut că are un chist ovarian, dar au fost șocați. „Avea dinți, păr și unghii”

O femeie se va confrunte cu simptome ale menopauzei „pentru următorii 30 de ani”, după ce medicii au făcut o descoperire șocantă în organismul ei. Tânăra a ajuns la spital după ce s-a prăbușit din senin, fiind însărcinată în nouă luni. 

O femeie se va confrunte cu simptome ale menopauzei „pentru următorii 30 de ani”, după ce medicii au făcut o descoperire șocantă în organismul ei. Tânăra a ajuns la spital după ce s-a prăbușit din senin, fiind însărcinată în nouă luni.

Femeia, Hannah Bridgewater, din orașul englez Burntwood, era însărcinată în nouă luni, cu cel de-al doilea copil al ei, Lexie, în 2012, când să-a prăbușit și a fost transportată de urgență la spital.

După ce au consultat-o, medicii au fost șocați să găsească un chist ovarian de dimensiunea unei lămâi. Apoi, au fost și mai surprinși, deorece au descoperit că acel chist conținea „fragmente de dinți, păr și unghii”, ce se potriveau cu ADN-ul pacientei.

Inițial, medici au crezut că este vorba despre geamănul bebelușului ce urma să fie născut, dar fragmentele descoperite erau prea vechi. Specialiștii au stability că acestea aparțineau geamănului femeii, care l-a purtat fără să știe, încă de dinainte de a se naște.

Hannah Bridgewater, acum în vârstă de 29 de ani, va trebui să își petreacă următorii 30 de ani în „stare de menopauză”. Ea a decis să își spună povestea, pentru a crește nivelul de conștientizare asupra unei estfel de condiții medicale.

„Când medicii au analizat chistul ovarian, au găsit fragmente de dinți, păr și unghii, cu același ADN ca al meu. Au fost mereu acolo, doar că nu fuseseră găsite”, a spus ea.

Anterior, medicii îi extirpaseră ovarul stâng, după ce i-au desdcoperit un chist de mari dimensiuni. Apoi, după ce și-a născut cel de-al doilea copil prin cezariană, medicii i-au înlăturat și ovarul drept.

Astfel, femeia a ajuns la menopauză prematură, la vârsta de 23 de ani. Însă, în următoarele trei decenii, ea se va confrunta cu simptome ale menopauzei, până când va împlini vârsta normal la care se instalează aceasta.

Hannah Bridgewater și soțul ei, în vârstă de 29 de ani, iau în calcul acum să adopte un copil, pentru a-și îndeplini visul de a avea o familie și mai numeroasă.

5 idei de cadouri pentru ea... Medicii i-au spus că nu va avea copii, dar ea a rămas gravidă după o aventură de-o noapte: ”Fetițele sunt cel mai bun ca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x