Antena Căutare

Medicii i-au pus că suferă de depresie postanatală și viața i s-a zguduit când a aflat diagnosticul corect. Ce boală are mămica

O mamă care a fost diagnosticată greșit de către medici a primit un diagnostic tragic câteva luni mai târziu. Inițial i s-a spus că are un nivel scăzut de fier și depresie postnatală, după care a fost informată că mai are doar câteva luni de trăit.

femeie care plange cu un bebelus in spate care se urca pe pătuț
O mamă care a fost diagnosticată greșit de către medici a primit un diagnostic tragic câteva luni mai târziu. Inițial i s-a spus că are un nivel scăzut de fier și depresie postnatală, după care a fost informată că mai are doar câteva luni de trăit. | Shutterstock.com

Chanelle Moles, în vârstă de 34 de ani, se simțea epuizată după ce a născut cel de-al doilea copil. Se întâmpla în 2019.

Fiind îngrijorată, femeia a mers la spital, unde a fost asigurată că suferă de un dezechilibru hormonal după naștere. Însă simptomele nu s-au ameliorat după ce a primit ajutor medical, ba din contră.

Citește și: Femeia nu dorea să aibă oglinzi în casă pentru că nu voia să își vadă mereu silueta. Cum arată acum, după ce a slăbit

Ce diagnostic final a primit femeia

Chanelle a continuat să resimtă epuizarea, dar a considerat oboseala „normală” pentru o proaspătă mamă. Ea a urmat chiar și un regim sănătos și a făcut exerciții fizice pentru a încerca să se vindece. Din păcate, nu a ajutat-o cu nimic și curând a fost nevoită să meargă din nou la medic, când s-a prăbușit după o plimbare.

Mama nu a putut să se ridice din pat zile întregi și și-a rugat medicul să-i facă analize de sânge. Noile investigații au arătat că avea un nivel scăzut de fier și anemie.

Citește și: Viitorul ei soț a părăsit-o cu o lună înainte de nuntă. Ce a decis să facă femeia, pentru a se “răzbuna”

Apoi a suferit o colonoscopie, în octombrie 2020, care a dezvăluit că avea o tumoare mare la colon. Scanări ulterioare au arătat că cancerul s-a răspândit în ficatul ei - și că era stadiul 4.

Într-o postare pe Facebook, ea a scris: „Niciodată în coșmarurile mele cele mai rele nu m-aș fi putut gândi că în cinci ani de la naștere mi se va spune că nu mai am mult de trăit.

În fiecare zi în care mă trezesc, mi-aș dori să mă pot „trezi” din acest coșmar și să văd că totul a fost doar un vis. Din păcate nu este, aceasta este realitatea mea și a copiilor mei frumoși și soțul meu. Nu vreau să-i părăsesc, nu încă. Iubesc viața și fac tot ce pot pentru a lupta pentru a mea.”

Dragostea pentru viață și pentru familia ei i-a dat puteri lui Chanelle. Femeia a făcut 13 luni de chimioterapie, după care medicii au folosit un tip de radioterapie numit CyberKnife, care a avut succes inițial și a intrat în remisie.

Citește și: Tânăra care e adesea oprită pe stradă și străinii îi cer autografe pentru că seamănă cu Kate Middleton. Ce a decis să facă

O lună mai târziu i s-a spus că cancerul s-a răspândit din nou, la ovare, abdomen, ganglioni limfatici, diafragmă, plămâni și a revenit la ficat.

Medicii i-au dat între șase și 18 luni de trăit, iar prietenii și familia ei speră la un tratament în SUA pentru care au reușit să strângă peste 230.000 de dolari, conform The Sun.

Marilyn Monroe, într-un triunghi amoros cu fraţii Kennedy. După “Happy Birthday, Mr. President” a urmat drumul sigur spr... Un bărbat a trăit spaima vieții lui când a dat pernele canapelei sale la o parte. Ce se afla chiar în casa lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x