Antena Căutare

Medicii i-au zis să renunțe la sarcină, însă mama a refuzat. Când s-a născut copilul, părinții au descoperit ceva neașteptat

O femeie însărcinată a fost sfătuită de medici să renunțe la sarcină, însă mama a refuzat. La scurt timp după ce a venit pe lume fiul său, aceasta a observat ceva neașteptat. Ce s-a întâmplat atunci când cel mic a început să crească.

La scurt timp după ce s-a născut, părinții au descoperit ceva neașteptat la fiul lor

sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila poveste de viață a unei femei care, după un control făcut în timpul sarcinii, a fost sfătuită de medici să facă avort. Mama însă a refuzat acest lucru și a decis că va merge până la capăt. A adus pe lume un băiețel, dar la scurt timp după naștere părinții au înțeles că ceva nu este în regulă. Ceea ce a urmat a fost cu totul și cu totul neașteptat.

O mamă a refuzat să renunțe la sarcină și după ce a născut a observat ceva neașteptat la copilul ei

Evelyn Mann, acum în vârstă de 57 de ani, a rămas însărcinată pe vremea când avea 40 de ani. A fost fericită, însă după un control la ginecolog medicii au sfătuit-o să renunțe la sarcină, fiindcă există anumite probleme de sănătate la făt. După o serie de analize, femeia a fost anunțată să nu se aștepte ca bebelușul să trăiască după naștere, fiindcă există prea multe probleme medicale. Totuși, în ciuda tuturor avertismentelor primite, mama nu a renunțat la sarcină, ci a ales să aducă pe lume copilul.

Citește și: Când s-a născut, fetița lor avea părul normal. După un timp, ceva complet neașteptat s-a întâmplat. Ce au descoperit

Acesta s-a născut prematur, cu cinci săptămâni mai devreme decât termenul dat de doctori. Bebelușul arăta neobișnuit și a avut nevoie de ventilatoare, traheotomie și multe tratamente pentru a putea supraviețui, fiindcă s-a născut având displazie tanatoforică. Apoi, pe măsură ce timpul a trecut, părinții au observat ceva neobișnuit la copilul lor. Chiar dacă și-au dat seama ce este în neregulă la cel mic, Evelyn și Ralph din Tampa Bay, Florida (Statele Unite ale Americii) nu au renunțat în nicio secundă să îl iubească pe Samuel.

Medicii nu i-au dat copilului șanse la viață, dar astăzi el are 17 ani și a sfidat orice așteptare, pronostic și manual de medicină. Părinții au fost uimiți să descopere că au fost martorii unei adevărate minuni. Medicilor nu le-a venit să creadă că a fost posibil.

Deși este o persoană cu anumite nevoi speciale și necesită o supraveghere medicală constantă, Samuel este un adolescent plin de viață și energie. Boala de care suferă îl face să sufere de nanism și să aibă membrele extrem de mici, dar și oase sensibile, probleme de respirație și multe altele, informează catholicnewsagency.com.

Totuși, tânărul este un adevărat model pentru oameni din întreaga lume, care îi apreciază energia și pofta de viață.

El e bărbatul cu cel mai lung deget din lume! Cum arată când îl mișcă și de ce mulți se uită ciudat... Cum scapi de condens și de mucegaiul de pe perete sau de la geam. Plante care te fac să renunți la soluțiile de curățat...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x