Antena Căutare

Hristos A Înviat! Mesaje și urări de Paște. Trimite-le celor dragi cele mai frumoase gânduri de sărbătoare

Cei dragi sunt departe anul acesta, de Paște, astfel că o urare venită din suflet e cel mai frumos cadou. Am alcătuit pentru tine o selecție cu mesaje de trimis cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Hristos A Înviat!

Hristos A Înviat! Mesaje și urări de Paște. Trimite-le celor dragi cele mai frumoase gânduri de sărbătoare
Mesaje și urări de Paște

Mesaje și urări de Paște pentru cei dragi

”Sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să vă aducă cele patru taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Un Paste Fericit! Și să ne vedem cu bine.”

”Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paste fericit!”

”E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit. Hristos a înviat!”

Citește și:

Credincioşii vor primi Sfânta Lumină din pragul casei, fără a ieşi în stradă

”Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!”

”Fie că sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele patru taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări! Paște fericit!”

”Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de căldură cum numai tu ştii să fii! Paște fericit!”

”Dumnezeu să vă dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grijă şi un răspuns la fiecare întrebare! Învierea Domnului să îţi aducă în suflet bucurie şi iubire. Paște fericit, alături de cei dragi!”

”Fie că Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!”

”Învierea Domnului să îţi aducă în suflet bucurie şi iubire. Paște Fericit alături de cei dragi!”

Mesaje de Paște amuzante de trimis celor dragi

„16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou Paște fericit!”

„Anul acesta iepuraşul o să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi o să-ţi dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine.”

”Paște mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit. Iubitul iepuroi să-ţi aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate!”

”Iepuroiul nu mai vine, că nu prea se simte bine. A aflat din Parlament că e criză în buget. Aşa că s-a îmbătat ca să nu fie crizat! PAȘTE FERICIT!”

Lumânările albe au rolul de protecție, pe când cele roșii de îndeplinire a dorințelor. Ce lumânare trebuie să aprinzi, p... Un palat asirian descoperit sub ruinele unei moschei distruse de gruparea Stat Islamic în Mosul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x