Antena Căutare

Mesaje speciale de Florii. Trimite-le celor dragi cele mai frumoase urări

Astăzi, 9 aprilie, persoanele care poartă nume de floare îşi celebrează ziua. Iată cele mai frumoase texte pe care le poţi scrie celor care poartă numele Florica, Viorica, Viorel, Brânduşa, Narcisa sau Margareta.

Astăzi, 9 aprilie, persoanele care poartă nume de floare îşi celebrează ziua. Iată cele mai frumoase texte pe care le poţi scrie celor care poartă numele Florica, Viorica, Viorel, Brânduşa, Narcisa sau Margareta.

De ziua numelui îţi dăruiesc toate florile din lume, însoţite de sănătate şi fericire, de lumină şi de candoare aşa cum este şi sufletul tău!

La mulţi şi frumoşi ani, (numele persoanei)! Să îmbătrâneşti ca un pom ce înfloreşte primăvara! Să ai parte de zile senine că vara şi în portofel să fie bani cum creşte iarba!

Pe-o petală de lalea, La mulţi ani din partea mea! Şi pe una de bujor, te iubesc şi te ador! La mulţi ani!

De bujori ai să primeşti/ Nu-i lua făr’ să zâmbeşti/ Iar de trandafiri vei lua/ Să ştii că-s din partea mea. La mulţi ani!

De la florile pe care le primeşti îţi doresc să înveţi să fii la fel de tandră şi de iubitoare, zâmbitoare şi vesela întotdeauna! Azi e ziua ta şi merită să o trăieşti din plin!

Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori: ghiocei ca să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, trandafiri ca să fii veşnic iubita şi margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti! La mulţi ani!

Ocupi un loc special în peisajul admirabil al primăverii. Se spune că nu se face primăvara cu o floare, însă tu luminezi sufletetele tuturor primăvara! La mulţi ani şi multă sănătate!

Dumnezeu să îţi aducă o primăvară eternă în suflet!

Pentru că eşti o persoană specială, toate florile din lume s-au gândit să îţi ureze astăzi un sincer şi călduros „La mulţi ani!”.

Sărbătoare mare! Creştinii sărbătoresc FLORIILE. Ce nu este bine să faci în această zi... Foto! A fiert un OU pentru micul dejun, dar mare i-a fost mirarea când a văzut ce se afla în el. Descoperirea uimitoare ...
Cele mai populare nume de copii din Europa. Ce alegeri au făcut părinții pentru micuții lor
Specialiștii au stabilit care sunt cele mai populare nume de copii din Europa. Alegerea numelui...
Horoscopul zilei de 26 martie 2023. Scorpionii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 martie 202 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac. Aceștia...
Parteneri
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x