Mesajul care bagă GROAZA în mii de copii din România. „Suntem gemenele asasinate de un camion. Am revenit la viață și...”

 
+2 click pentru
galerie

Copiii din ziua de astăzi sunt expuși unor amenințări, care se propagă cu rapiditate atât în mediul online, cât și cu ajutorul smartphone-urilor. După nebunia cu „Balena Albastră”, a apărut o nouă amenințare, care, de această dată, profită de naivitatea specifică celor mici.

Un mesaj „creepy” face ravagii în rândul celor mai mici utilizatori de telefoane inteligente, care primesc pe Whatsapp informații înfiorătoare despre două fetițe gemene ucise într-un accident rutier și care s-au trezit la viață pentru a se răzbuna și a face victime.

Mintea bolnavă care a conceput acest sms nu se oprește aici și îi obligă pe micii destinatari să trimită textul la alte 20 de persoane pentru a evita o tragedie care-i pândește în caz că misiunea nu este îndeplinită. Mai mult, creatorul mesajului oferă și un exemplu ireal, care poate fi crezut de orice micuț din clasele primare și nu numai.

Plecând de la precedentele deloc fericite, părinții trebuie să fie atenți la ceea ce primesc și citesc micuții lor pentru a evita eventualele sechele pe care le pot lăsa asemenea minciuni grosolane. 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe