Antena Căutare

Metoda miraculoasă de găsit rapid obiectele pierdute, dezvăluită de un psiholog. Trucuri utile ca să găsești lucrurile rătăcite

Dacă ai pierdut obiecte și pare că nu le mai găsești, atunci încearcă metoda miraculoasă ce te poate ajuta să descoperi lucrurile rătăcite.

femeie gasind obiecte pierdute sub pat Galerie
Un psiholog a dezvăluit ce trebuie să faci ca să găsești rapid obiectele pierdute | sursa foto: Profimedia

Din când în când, din oboseală sau neatenție, se poate întâmpla să pierzi portofelul, cheile sau alte obiecte. Dacă ai încercat să le cauți și nu le găsești, atunci încearcă să folosești această metodă miraculoasă ce te ajută să găsești rapid lucrurile rătăcite.

Metoda miraculoasă de găsit rapid obiectele pierdute, dezvăluită de un psiholog

Pare greu de crezut, dar chiar există o metodă miraculoasă de găsit obiectele pierdute, elaborată chiar de un psiholog.

Dr. David Wells din Australia a dezvăluit ce metodă folosește el pentru a se asigura că găsește simplu și rapid un obiect pierdut. Potrivit acestuia, trucurile nu dau greș niciodată.

Citește și: Iluzie optică virală. Crezi că găsești păianjenul veninos din imagine? Insecta are 10 centimetri și e una periculoasă

Psihologul a explicat că atunci când pierzi un obiect este să te organizezi bine în privința căutatului. Ca să îl găsești rapid trebuie să nu cauți de două ori în același loc sau în locurile unde ești absolut sigur că nu sunt șanse să se afle. Rămâi calm, caută și încearcă să reconstruiești în minte firul cronologic al acțiunilor tare, până la momentul în care ți-ai dat seama că ți-a dispărut ceva. Stările nervoase sau panica nu te vor ajuta să îți amintești mai bine, ba dimpotrivă, îți vor pune bețe în roate.

Nu te întoarce în aceleași locuri pe unde ai trecut deja. Reconstruiește în minte ultimul moment pe care ți-l amintești cu obiectul pierdut, întreabă-te ce făceai sau cum te simțeai atunci. Cu cât oferi mai multe detalii despre ultima dată când ai văzut cheile, cu atât cresc șansele să îți amintești unde le-ai pierdut.

Citește și: Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”

De asemenea, psihologul David Wells susține că este important să punem lucrurile în același loc mereu. Astfel, atunci când suntem obosiți sau neatenți, puterea obișnuinței ne va face să punem obiectele tot la locul lor, făcându-le astfel ușor de găsit, arată cei de la visionpsychology.com. Poți întocmi o listă cu locurile unde trebuie să cauți sau unde ai căutat deja și nu ezita să rogi pe cineva din jur să poarte o conversație cu tine, care să te ajute să îți dai seama ce ai făcut înainte de-a pierde lucrul respectiv. O să descoperi că un simplu dialog poate să fie o metodă rapidă de-a găsi lucrurile pierdute!

În ceea ce privește telefoanele mobile sau tabletele, poți instala aplicații de urmărire în caz de furt sau de pierdere.

Există și alte metode care te ajută să găsești rapid obiectele pierdute.

Mai puțin științifică este însă metoda folosită încă din cele mai vechi timpuri de bunici. Atunci când se pierdea un obiect, tradiția spunea că dacă pui o cană cu gura în jos, nu va dura mult până ce vei găsi lucrul rătăcit.

Soluții simple și rapide ca să scapi de furnici. Cum scapi de insectele nedorite din casa ta... Descoperire uimitoare în casa proaspăt cumpărată a unui bărbat. Peste ce a dat când a verificat fereastra dintr-un dormi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x