Antena Căutare

Mihai Voropchievici, previziune terifiantă pentru viitorul apropiat! Cât de greu vom scăpa de pandemia de coronavirus: „Despre ce urmează se va vorbi și în anul 2100”

„Anul 2020 va rămâne în amintire cu toate nenorocirile...și cei din 2100 vor vorbi despre asta”. Ce urmeaza? Numerologul Mihai Voropchievici, previziune terifiantă pentru România.

Mihai Voropchievici a făcut o previziune îngrijorătoare, la Antena 3. Potrivit numerologului, nu vom scăpa pre curând de pandemia de coronavirus.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și:

Miracol divin în plină pandemie de coronavirus! Coroana de spini a lui Iisus Hristos a înflorit! Ce s-a întâmplat, chiar a doua zi!

Horoscopul săptămânii 6-12 aprilie. O zodie va da lovitura pe plan financiar! Fecioarele, favoritele astrelor

Miracol divin în plină pandemie de coronavirus! Coroana de spini a lui Iisus Hristos a înflorit! Ce s-a întâmplat, chiar... Angajatele de la Institutul Victor Babeș au „rupt” coronavirusul, pe ritmuri latino! Cum s-a strigat catalogul eroilor c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x