Antena Căutare

Miliardarii care nu lasa copiilor intreaga lor avere

Sunt oameni cu multi bani care considera ca progeniturile lor trebuie sa dobandeasca succesul in viata prin forte proprii, nu bazandu-se pe capitalul castigat de parinti. Un punct de vedere care, odata cu trecerea timpului, devine mai degraba o exceptie de la regula decat un principiu.

Totusi, sunt numerosi milionari care au anuntat deja ca intentioneaza sa lase averile construite de-a lungul vietii unor scopuri nobile. Justificandu-si pozitia, ei afirma ca bogatia anihileaza orice dorinta de a intreprinde ceva.

1. Warren Buffet are trei copii si o avere de 48,5 miliarde de dolari. Unul dintre cei mai buni investitori din lume, fondatorul companiei Berkshire Hathaway a promis deja ca 89% din patrimoniul acumulat va fi donat unor actiuni caritabile. Despre copiii sai, miliardarul spune ca le da suficienti bani pentru a se dezvolta in domeniul care le place, dar nu indeajuns pentru sta degeaba.

2. In varsta de 71 de ani, Michael Bloomberg este cel mai bogat primar al New Yorkului din istoria orasului, cu o avere apreciata la 19 miliarde de dolari. Bani pe care si-a propus sa-i doneze in totalitate in scopuri nobile. In ceea ce-i priveste pe cei doi copii ai sai, el afirma ca acestia trebuie sa-si castige singuri existenta.

3. Bill Gates este tata a trei copii si controleaza active in valoare de 59 de miliarde de dolari. Conform testamentului pe care l-a facut deja public, fiecare dintre cei trei copii vor primi cate 0,02% din aceasta avere, ceea ce inseamna, cam 10 milioane pentru fiecare. E ceva!

Citeste continuarea articolului in incomemagazine.ro!

Telefonul Facebook va fi lansat pe piata in 2013... Alegeri SUA: Barack Obama si Mitt Romney au devenit personaje in "Familia Simpson" ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x