Antena Căutare

Miliardarul care se sperie de Al Treilea Război Mondial crede că ASTA ne aduce sfârșitul!

Elon Musk are ambiții mari, dar nu uită să ne amintească și de pericolele care ne pasc, cum ar fi al Treilea Război Mondial.

Musk are o mulțime de idei interesante, între care și cea prin care ar vrea să ne ducă pe Marte, un plan pe care l-ar putea realiza în viitorul apropiat. Cu siguranță, compania pe care vrei să fii cu ochii atunci când vine vorba de Elon Musk este SpaceX; navele spațiale ar putea fi gata de zboruri scurte încă din 2019.

Ce nu vrea Spotify să știi despre venirea în România! Secretul pe care puțini oameni îl știu!

”Sunt deja oameni care vor să meargă la început pe Marte. Vor fi mulți pentru care bucuria explorării și a spargerii unei noi bariere va depăși pericolul”, arată Musk.

Cum s-a format Luna: teoria care dezleagă câteva mistere

Dacă planul pe termen scurt este să ducă oameni pe Marte, Elon Musk gândește și pe termen lung. În această situație, acesta ar vrea să ducă aproximativ un milion de oameni pe Planeta Roșie, astfel încât umanitatea să fie protejată în caz că al Treilea Război Mondial ar izbucni pe Pământ.

Afla de ce Elon Musk se sperie atat de mult de viitor!

VIDEO. Nu e dronă şi nici film SF! Cum arată primul TAXI AERIAN electric care se pilotează singur... Detaliul misterios, care schimbă viziunea asupra Bibliei. Secretul dezvăluit din „Cina cea de taină” dă totul peste cap!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x