Antena Căutare

Milioane de oameni visează să aibă ceasul ăsta! "Tikker" îţi spune cât de mult mai ai de trăit! Eşti curios?

Invenţia unui suedez a creat isterie în toată lumea. Pentru doar 63 de euro, îţi poţi cumpăra ceasul care prezice cât zile mai ai de trăit.

Milioane de oameni visează să aibă ceasul ăsta! "Tikker" îţi spune cât de mult mai ai de trăit! Eşti curios? Galerie
Tikker, cel mai controversat ceas din lume

Invenţia unui suedez a creat isterie în toată lumea. Pentru doar 63 de euro, îţi poţi cumpăra ceasul care prezice cât zile mai ai de trăit.

Pentru a putea calcula durata de viaţă, "Tikker" foloseşte informaţii referitoare la stilul de viaţă al proprietarului. Eşti întrebat ce probleme de sănătate ai, dacă faci sport, câte ore dormi pe noapte sau dacă fumezi ori consumi alcool. În funcţie de toate acestea, ceasul generează un rezultat.

Creatorul său susţine că a realizat "Tikker" pentru a încuraja oamenii să trăiască fiecare clipă ca şi cum ar fi ultima. "Ţineţi minte! Nu contează aşa de mult cât timp avem, ci cum îl petrecem", a declarat inventatorul.

Sursa: metro.co.uk

FOTO: Unii plimbă câinii, alţii găinile! Un singur OM s-a gândit să ţină ÎN LESĂ un asemenea MONSTRU... Rușii vor să ne ia Bucureștiul! Habar nu ai ce ''comoară'' a Capitalei se află deja la Sankt Petersburg...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x