Antena Căutare

Mint de îngheață apele! Cum te păcălește fiecare, în funcție de zodie! Acum poți să-i dai de gol!

Chiar dacă ne place sau nu să recunoaștem, există situații în care efectiv nu ne putem abține și mințim! Totuși, iată la ce artificii de adevăr recurge fiecare zodie în parte.

Mint de îngheață apele! Cum te păcălește fiecare, în funcție de zodie! Acum poți să-i dai de gol!
Află cine este cel mai mare mincinos al horoscopului

Chiar dacă ne place sau nu să recunoaștem, există situații în care efectiv nu ne putem abține și mințim! Totuși, iată la ce artificii de adevăr recurge fiecare zodie în parte.

Berbec

„Am auzit tot ce ai spus”. Berbecii sunt cunoscuți pentru lipsa de răbdare și atenție. Dacă ascultă pe cineva vorbind, berbecul ascultă cu adevărat doar primele minute, apoi se plictisește și doar dă din cap politicos, cu mintea în altă parte.

Taur

„Asta am spus și eu, ai auzit greșit”. Un taur nu o să recunoască niciodată că a spus o prostie, indiferent dacă este vorba de o gafă sau de o remarcă nesimțită la adresa mamei tale. Nici cu tortura nu o să scoți un ”îmi pare rău” de la un taur.

Cele trei zodii care vor avea succes total în 2016! Tu te numeri printre norocoși?

Gemeni

„Nu e adevărat, nu ascultam la ușă”. Nativii din gemeni sunt fără se speranță când vine vorba de bârfe, secrete și tras cu urechea după noutăți.

Nu or să recunoască niciodată că sunt ahtiați după cele mai suculente știri despre cunoscuți și prieteni, așa că vor minți cu nerușinare.

Rac

„Nu am făcut-o intenționat!”. Racii sunt ei sensibili și delicați, dar la răzbunare nu-i întrece nimeni. Tocmai pentru că sunt răniți des și adânc, racii sunt destul de dușmănoși și țin minte toată viața dacă le-ai greșit o dată.

Leu

„Nu este vina mea, nu eu!”.Leii sunt celebri pentru că își asumă toate victoriile și nicio bătălie pierdută. Dacă ceva merge prost, leul o să înceapă orice discurs cu o disculpare. Nu el a spart vaza, ci pisica, nu leul e de vină că un client a părăsit firma, ci nazurile acestuia, etc.

Fecioară

„Sigur, am timp să fac și asta, mă ocup eu” fecioarele au un păcat care îi face să semene cu capricornii: au un simț de răspundere exacerbat. Chiar și când sunt complet scufundați în responsabilități și listele lor cu lucruri de făcut sunt kilometrice, fecioarele nu ar refuza încă o sarcină.

Un banc pentru fiecare zodie! Ia vezi, ți se potrivește?

Balanţă

„Nimeni nu și-a dat seama, arăți grozav” Dacă ai o zi proastă, îți stă părul rău și tocmai ai căzut pe scări cu o cană de cafea pe piept, pe balanță trebuie să o întrebi cât de rău este totul. Diplomați înnăscuți, balanțele te vor minți în față că totul e bine și te vor face să crezi fiecare cuvânt.

Scorpion

„Ți-am spus tot ce știu”. Dacă gemenii sunt genii ale manipulării, scorpionii sunt regii jumătăților de adevăr. Deși trădează când vine vorba de secrete, scorpionii nu vor dezvălui niciodată tot ce știu.

Săgetător

„Jur că nu încerc să ies nevinovat din asta!”. Săgetătorii sunt cei mai puțin serioși nativi din zodiac. Ei nu vor să recunoască, dar cel mai adesea se disculpă la fel ca leii. Mereu nevinovați, imaculați ca un iepuraș alb de Paște, săgetătorii scapă basma curată penbtru că sunt isteți, potrivit rnl.ro.

Capricorn

„Asta nu este o competiție”. Capricornii și berbecii sunt într-o competiție de când s-au născut: cu colegii, cu familia, cu ei înșiși, cu viața și chiar cu divinitatea. De aceea mint cu nerușinare când vine vorba de o dispută, subliniind grosolan că nimeni nu se bate pentru primul loc, deși ei fac primii asta.

Vărsător

„Nu știam că este important, n-am fost atent”. Vărsătorii mint pentur că sunt zăpăciți și se folosesc de faptul că toată lumea știe cât de aiuriți sunt ei. Cu alte cuvinte, nici măcar nu poate fi considerată o vină, ei doar profită de un defect și de faptul că toată lumea îl cunoaște.

Peşti

„Bineînțeles că îmi amintesc”. Peștii visează atât de des, încât o fac de multe ori în timpul alocat altor persoane. Dacă îi întrebi când e ziua soacrei, sunt convinși că și-au notat undeva, doar că nu au timp acum să se gândească la asta. De fapt, jumătate din timpul petrecut alături de un nativ din pești este vag în mintea acestora, pentru că gândurile fugiseră acum 5 minute.

S-a aflat ADEVĂRUL! Ce se întâmplă, de fapt, când ți se descarcă bateria telefonului... Rugăciunea care face minuni împotriva deochiului! Spune-o și scapi de durerile de cap!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x