Live acumFilm: Printesa indaratnica (SUA 2001)
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

Miracol pentru toți creștinii! Ieslea în care s-a născut Iisus a fost descoperită! Unde se află

Moment istoric pentru creștinii din întreaga lume, după ce s-a aflat un detaliu complet neașteptat despre ieslea în care s-a născut Iisus Hristos, în urmă cu mai bine de 2.000 de ani!

Ieslea în care s-a născut Iisus a fost descoperită! Unde se află

La începutul lunii decembrie, Papa Francisc a făcut cadou orașului Betleem o bucată din lemnul despre care se crede că provine din ieslea în care s-a născut Iisus Hristos. Fragmentul de doar câțiva centimetri a fost păstrat, până nu demult, în Bierica Santa Maria Maggiore din Roma.

Bucata de lemn provenită din ieslea în care s-a născut Iisus Hristos a fost înmânată custodelui Bisericii din Betleem, care a declarat că aceasta este „o mare onoare pentru credincioşii şi pelerinii din zonă”.

Ieslea în care s-a născut Iisus a fost descoperită! Unde se află

Potrivit reprezentanţilor Bisericii catolice, relicva este veche de peste 2.000 de ani şi a fost trimisă la Vatican în secolul al şaptelea.

Cadoul făcut de Papa Francisc are o semnificație aparte pentru creștinii din întreaga lume, căci Beetlem este locul de naștere al Mântuitorului, iar darul vine chiar în perioada de post, înainte de Crăciun.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro