Antena Căutare

Miss cel mai sexy posterior 2022. Cine sunt candidatele. Fetele s-au întrecut în poze făcute în ipostaze provocatoare

Anual, mai multe brazilience se înscriu în concursul Miss cel mai sexy posterior. Printre cele mai sexy concurente sunt cele din Brazilia.

colaj miss cel mai sexy posterior 2022 Galerie
Anual, mai multe brazilience se înscriu în concursul Miss cel mai sexy posterior. Printre cele mai sexy concurente sunt cele din Brazilia. | Profimedia

Competiția Cel mai sexy posterior 2022 se ține în Sao Paulo, din Brazilia. Tinerele cu forme voluptoase se întrec în fotografii în ipostaze provocatoare.

Anul acesta, la competiție, sunt așteptate mai multe femei din cât mai multe domenii. Competiția anuală presupune ca femeile care se înscriu să concureze cu fotografii cu posteriorul lor. Acum publicul își poate vota favorita în funcție de pozele înscrise în concurs.

Concursul Miss cel mai sexy posterior 2022

După votul publicului, vor rămâne doar 27 femei, câte una pentru fiecare stat din Brazilia. În finală, vor rămâne doar 15 candidate pentru tilul de Miss cel mai sexy posterior 2022. Printre candidatele care se află anul acesta în competiție se numără o femeie trans-sexuală care nu a fost acceptată în 2019, un model Playboy care a apelat la un umplant cu microcip în posterior pentru a-l face să arate mai mare și o femeie care a slăbit 27 kilograme pentru această competiție.

Citește și: Femeia care s-a transformat într-o păpușă Barbie vie. Cum arată după operațiile estetice și cât au costat-o intervențiile

De asemenea, o altă concurentă este copia fidelă a lui Kim Kardashian, iar o altă concurentă e șoferiță pe tir.

După ce vor rămâne în competiție doar 15 femei, ele vor concura pe podium într-o emisiune live unde vor fi analizate de o echipă de specialiști în domeniul frumuseții. Doar una singură va fi încoronată câștigătoarea concursului Miss cel mai sexy posterior 2022.

Femeia care va câștiga această competiție primește nu doar titlul de Cel mai sexy posterior, ci și 22.000 de dolari. Anul trecut, câștigătoarea Nathy Lihara, în vârstă de 35 ani, a ajuns pe primele pagini ale publicațiilor după ce și-a asigurat posteriorul pentru 1,2 milioane de dolari.

Competiția Miss BumBum 2022 a fost create de jurnalistul și antreprenorul Cacau Oliver în 2011. Iată care sunt concurentele, potrivit Daily Mail:

Concurentele Miss cel mai sexy posterior 2022

Maya Dhurval – este model de fitness și dansatoare, în vârstă de 33 ani.

Dhessica Rodrigues – este model fitness, în vârstă de 28 ani, care vrea să inspire și alte fete să aibă încredere în ele.

Ingrid Reis – inginer, în vârstă de 30 ani. Ea este mama a doi copii.

Citește și: Tara Jayne McConachy este femeia căreia medicii au refuzat să-i mai facă operații estetice. Cum arată și care sunt motivele

Luma Kardashian – seamănă perfect cu Kim Kardashian și așa a devenit faimoasă. Are 38 ani.

Anne Lima – este influencer, în vârstă de 34 ani, și are un copil în vârstă de 1 an.

Thaynna Dantas – este transgender, are 33 ani și face istorie în această competiție, participând la 3 ani după ce a fost refuzată în competiție.

Carol Medeiros – este balerină, are 37 ai și e pregătită de concurs.

Pentru a vedea care sunt toate concurentele de la Miss cel mai sexy posterior, vezi restul pozelor pe Daily Mail.

Femeia care a descoperit ca iubitul ei o înșală datorită smartwatch-ului pe care acesta îl purta. Cum e posibil... Femeia care a aflat că noul ei iubit e căsătorit abia după ce au petrecut prima noapte împreună. Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x