Antena Căutare

Mister în viața Racilor. Iubirea bate la uşa lor! Horoscopul zilei de miercuri, 21 septembrie

Ziua bună de dimineaţă se cunoaşte. Nativii Fecioară vor primi veşti bune încă de la primele ore ale dimineţii.

Ziua bună de dimineaţă se cunoaşte. Nativii Fecioară vor primi veşti bune încă de la primele ore ale dimineţii.

Astăzi să nu aveţi mari aşteptari de la Nativii Berbec. Vor fi cu mintea departe şi cu greu se vor aduna pentru a-şi face treaba.

În schimb Taurii vor da dovadă de seriozitate maximă la locul de muncă. Se vor ocupa cu vârf şi îndesat de toate proiectele, iar succesul va fi garantat.

Râsul este secretul unei vieţi fericite, iar Gemenii ştiu asta din plin. Astăzi sunt puşi pe glume, iar distracţia va fi cuvântul zilei pentru ei.

Iubirea bate la uşă pentru Raci. Însă este vorba mai mult de o atracţie fizică faţă de o persoană misterioasă. Ar fi bine să se gandească bine înainte să se implice emoţional.

Leii au nevoie de libertate. Se gândesc serios să-şi ia o zi liberă pentru a se duce la Spa, la cumpărături sau pur şi simplu să stea acasă. Şi bine vor face.oboseala şi-a pus cam amprenta.

Nativii Fecioară sunt într-o stare perfectă şi încep ziua cu o veste de mult aşteptată. Vor pleca într-o călătorie de afaceri în care vor îmbina plăcutul cu utilul.

Toate privirile astăzi sunt îndreptate către Balanţe. Aşa că nu îşi permit nicio greşeală. E important să rămână încrezătoare şi vor trece cu bine de această zi tensionată.

Scorpionii traversează o perioadă excelentă din punct de vedere emoţional. De aici pofta de viaţă şi energia debordantă.

Săgetătorii nu ştiu ce vor şi sunt foarte greu de mulţumit. Nimic nu se ridică la nivelul aşteptărilor lor. Ar fi bine să se tempereze pentru că riscă să piardă momente importante în viaţă.

După program, capricornii vor rămâne la muncă. Ore bune. Asta din cauza şefului care le va da câteva ore în plus.

O ceartă cu persoana iubită îi va face pe Vărsători să-şi schimbe priorităţile. De azi înainte nu îşi vor mai pierde serile la serviciu sau în oraş cu prietenii. Cel puţin aşa spun ei.

Nativii Peşti vor avea o zi bună pentru investiţii. Pot plasa banii cu încredere şi îi vor recupera inzecit.

O nuntă ca-n povești, un divorț surprinzător! Vezi întregul album de nuntă al lui Brad Pitt şi-al Angelinei Jolie. GALER... Cea mai simplă metodă, fără să îţi arzi părul! Cum îţi faci bucle superbe fără placă sau ondulator? (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x