Antena Căutare

Momentul în care salonul în care avea loc o nuntă a fost distrus de o furtună puternică! Ce s-a întâmplat cu invitații

Ceea ce părea cea mai frumoasă zi din viața lor s-a transformat într-un coșmar pentru niște miri din Santa Fe, din Argentina, după ce s-a pornit o furtună puternică. 

Ceea ce părea cea mai frumoasă zi din viața lor s-a transformat într-un coșmar pentru niște miri din Santa Fe, din Argentina, după ce s-a pornit o furtună puternică.

În ciuda faptului că evenimentul fastuos se desfășura într-un salon ce avea pereți de sticlă pe trei laturi și nu în aer liber, la un moment dat, însă, o furtună puternică s-a dezlănțuit.

Astfel, la patru dimineața, când invitații și mirii se distrau pe cinste, a început furtuna. Rafale de vânt puternice au început să spargă panourile de sticlă ale salonului, unul după altul.

În imaginile făcute publice pe rețelele de socializare se poate vedea cum oamenii au văzut cum vântul și ploaia pun stăpânire pe salon, iar candelabrele împodobite cu flori, feţele de masă şi vesela au fost, pur și simplu, distruse.

Speriați de ploaia torențială, oamenii şi-au strâns lucrurile în grabă şi au fugit din calea urgiei.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit de ferestrele sparte. Furtuna a provocat, în schimb, probleme în tot oraşul.

Apariție bizară filmată în pădure! Un tânăr a filmat o fantomă (VIDEO)... L-au făcut friptură! Doi tineri au adoptat un purceluș de la un adăpost de animale și l-au mâncat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x