Antena Căutare

Momentul uimitor în care o rachetă este lovită de un fulger, la câteva secunde după lansare - Video

O rachetă rusească a fost lovită de un fulger la doar câteva secunde după ce a fost lansată. Momentul a fost filmat, iar înregistrarea video face înconjurul internetului.

O rachetă rusească a fost lovită de un fulger la doar câteva secunde după ce a fost lansată. Momentul a fost filmat, iar înregistrarea video face înconjurul internetului.

Racheta Soyuz 2.1b nu a fost dereriorată după ce a fost lovită de un fulger, la doar câteva momente de când a fost lansată de pe cosmodromul Plesetsk, în apropiere de Moscova.

Totuși, misiunea rachetei ce a fost lovită de fulger – de a duce satelitul Glonass-M pe orbită – a eșuat.

Directorul cosmodromului, Nikolai Nestechuk, s-a lăudat cu acest moment, spunând, pentru agenția de presă TASS: „Vremea nu reprezintă un obstacol. Aceasta este încă o dovadă că fulgerele nu ne pot strica planurile”.

Aceasta nu este prima dată când o rachetă a fost lovită de un fulger în timpul lansării. În misiunea Apollo 12, când cel de-al doilea echipaj NASA a fost trimis pe Lună, nava a fost lovită de două ori de fulger, în timpul lansării.

Un copil de trei ani a uimit o lume întreagă! Rezolvă probleme complicate de matematică și e as la șah ... Ce nu știai despe Ziua Copilului: A fost adoptată după ideea unui elev de clasa a VIII-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x