Live acumObservator 16
Prime Time 20:30X Factor

Incredibil! S-au lăsat mușcați de o Văduvă neagră. Ce s-a întâmplat cu trei frați după ce au vrut să fie atacați de cea mai periculoasă specie de păianjeni din lume

Trei minori în vârstă de 8, 10 și 12 ani din Bolivia s-au lăsat mușcați de un păianjen din specia „Văduva neagră” (Latrodectus mactans)cu scopul de a se trnsforma în Spider-man. Nu este o glumă! Toți trei au ajuns de urgență la spital.

Incredibil! S-au lăsat mușcați de o Văduvă neagră. Ce s-a întâmplat cu trei frați dup ce au vrut să fie atacați de cea mai periculoasă specie de păianjeni din lume

Cei trei frați se aflau cu caprele la păscut atunci când au găsit paianjenul, toți au decis să fie mușcați pentru a obține superputeri. Cei trei băieți au împuns de repetate ori păianjenul ucigaș cu un băț până când acesta i-a mușcat pe rând pe toți cei trei frați, a declarat oficialul Virgilio Pietro.

Băieții au fost descoperiți de mama acestora în timp ce plângeau. Au fost transferați de urgență la un spital după ce au fost consultați la un centru medical din apropiere.

Atenție! Dacă primești această fotografie, nu o deschide! Telefonul cedează într-o secundă

Păianjenii „Văduva neagră” sunt cea mai periculaosă specie de paianjen din lume. Aceștia au un venin de 15 ori mai puternic decât cel al șarpelui cu clopoței. Specia este una dintre cele mai temute din lume și cea mai veninoasă din America de Nord, potrivit publicației National Geographic.

Raportul final al autopsiei lui George Floyd îi dă fiori reci polițistului-criminal! Ce s-a descoperit în organismului bărbatului: Sănătatea criminalilor, în pericol

Ce simptome au avut

Frații au început să aibă simptome grave inclusiv febră, frisoane și dureri musculare. Au fost transferați pentru a treia oară la Spitalul de Copii din La Paz. Din fericire, au fost tratați și externați î doar o săptămână de la cumplitul incident care se putea solda cu moartea lor dacă nu se acționa la timp.

S-a anunțat data finală! Nelu Tătaru: "Am avut o întâlnire cu reprezentanții mall-urilor pentru a pregăti deschiderea"

„Pentru copii, totul este real, filmele sunt reale”, a spus oficialul din Ministerul Sănătății.

Acești păianjeni mușcă doar pentru a auto-apărare. Chiar dacă mușcăturile lor nu sunt de obicei fatale, copiii, vârstnicii și oamenii cu dizabilități sunt cei mai expuși riscului.

Recomandari