Antena Căutare

Naveta Enterprise din Star Trek va fi construita in realitate

Un inginer care este fan infocat Star Trek planuieste ca in 20 de ani sa construiasca naveta Enterprise care va avea o lungime de 960 de metri, informeaza Daily Mail.

Inginerul a realizat pana in cele mai mici detalii planurile de constructie a navetei si a creat si un site dedicat acestora. Barbatul s-a gandit si la materialele din care va fi construita naveta despre care spune ca va folosi generatoare nucleare si va fi capabila sa faca o calatorie pana la Luna in trei zile si pana pe Marte in 90 de zile.

Pentru ca in Star Trek aventurile se petrec in anul 2250, tehnologia folosita in interiorul navetei Enterprise este mult prea avansata pentru timpurile noastre.

Din acest motiv, inginerul spune ca interiorul lui Enterprise va fi adaptat in as fel incat sa fie compatibil cu tehnologiile disponibile in prezent. Versiunea reala va avea totusi mai multe lasere, senzori si un scut de protectie.

Foto: hepta.ro

Bucurestiul, pe locul doi in topul celor mai poluate capitale cu praf din UE... VIDEO! Horoscop: 17 mai, o zi cu probleme de comunicare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x