Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Nicolae al României pe aceeași pagină cu Meghan Markle, într-o revistă franceza. Cum a apărut fostul Principe alături de soția sa

Fostul Principe Nicoale, nepotul regelui Mihai, apare alături de soția sa și de fiica sa nou-născută pe paginile unei reviste franceze, alături de Meghan Markle. Iată cum a apărut Nicolae pe prima pagină, în Franța

Nicolae al României pe aceeași pagină cu Meghan Markle, într-o revistă franceza. Cum a apărut fostul Principe alături de soția sa

Nicolae al României apare alături de soția sa, Alina Binder, pe prima pagină a unei reviste franceze, alături de Meghan Markle, soția Prințului Harry. În imagine, Alina Binder o ține în brațe pe fiica ei, în timp ce Nicolae le "veghează" din spate.

În numărul revistei se regăsesc primele poze cu fiica celor doi, Maria, strănepoata Regelui Mihai.

Merci beaucoup Point de Vue! Primele poze cu fiica noastră Maria în acest număr.

Publicată de Nicolae al Romaniei pe Miercuri, 2 decembrie 2020

Nunta Regală dintre Principele Nicolae și Alina-Maria Binder s-a desfășurat la Sinaia, în anul 2018, locul în care, de altfel, a avut loc ultima nuntă regală, cea dintre Principesa Ileana și Arhiducele Anton, în urmă cu 87 de ani.

Alina-Maria Binder şi-a prezentat cu mândrie inelul de logodnă, o bijuterie cu safir, piatra ei preţioasă preferată, şi diamante. Inelul de logodnă are inscripţionate numele celor doi şi data de 29 iulie 2017, zi în care a cerut-o în căsătorie şi ziua în care s-au împlinit doi ani de când s-au cunoscut.

Cine este Alina Binder, aleasa Principelui Nicolae

Fostul Principe Nicolae și Alina Binder sunt împreună de cinci ani, dar și-au oficializat relația doar de doi ani. Cuplul a fost surprins prima dată împreună, în 2016, la botezul copilului Prințului Jean de Orléans. Alina Binder și Prințul Nicolae se cunoșteau însă de ceva vreme. În 5 septembrie 2014, Alina Binder l-a susţinut pe Principele Nicolae cu o donaţie de 500 de lei pentru Triathlon-ul pentru promovarea lecturii.

Despre Alina Maria Binder nu se cunosc foarte multe amănunte decât că este o ”persoană discretă”. Potrivit datelor publicate pe contul sau de Facebook, aceasta este absolventa a Scolii de Muzica si Arte Plastice din Bucurestia si a Colegiului National I.L Caragiale.

A terminat Academia de studii Economice și a absolvit si un master in Relatii Internationale la SNSPA. Ana Maria Binder a lucrat la Asociația Aviatorilor, unde s-a ocupat de relația cu presa. Este pasionată de aviație si a urmat un curs pentru a obține un atestat de copilot.

Recomandari