Nostradamus şi dezvăluirile sale incredibile pentru trei dintre cele 12 zodii. Prezicătorul nu a dat greș vreodată!

 

Nostradamus a trăit în secolul al XVI-lea și a fost un faimos medic, cabalist și farmacist francez. Pe lângă faptul că era un specialist de renume, s-a remarcat în epocă datorită unui har extraordinar: acela de a prezice. De altfel,  celebritatea sa se datorează lucrării ”Les Propheties”, a cărei primă ediție a apărut în 1555. 

Dacă nu știați, lucrările lui Nostradamus sunt realizate din catrene, iar multe dintre ele au fost de-a lungul timpului interpretate sau traduse greșit. Cu toate astea, se spune că prezicătorul nu a dat greș vreodată cu nicio dezvăluire despre viitor. 

Puțini știu că acesta era pasionat și de astrologie și putea desluși tainele astrelor, însă nu s-a preocupat de toate semnele zodiacale, ci doar de acelea care aparțineau unor oameni dragi.

Prezicătorul a scris şi despre trei din cele 12 zodii: 

SCORPION: Viaţa ta nu a fost nici pe departe una atât de bună, tocmai de aceea a venit momentul unei schimbări, momentul în care vei pune capăt supărării sau stresului acumulat în ultima perioadă, vei culege foarte multe câştiguri din urmă a ceea ce ai lucrat şi vei avea o mână plină cu noroc.

LEU: Tot răul spre bine, multe din persoanele care ţi-au făcut rău vor plăti pentru asta, iar tu vei reuşi să urci fix acolo unde îţi este locul. îţi va ieşi în cale un noroc extrem de mare care cu siguranţă te va bucura foarte mult.

CAPRICORN: Spune adio nervilor sau perioadelor super încărcate de muncă, va urma o perioadă în care mai mult vei sta liniştit şi la locul tău. Vei face bani mai mult stând degeaba şi vei economisi extrem de multe resurse. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI