Antena Căutare

A cucerit internetul! Noul deținător al titlului de ''Cel mai scund om din lume'' n-a mai crescut de la un an!

În urma trecerii în neființă, la 3 septembrie 2015, a celui mai scund om din istorie, nepalezul Chandra Bahadur Dangi, care măsura 54,6 cm în înălțime, titlul de ''Cel mai scund om din lume'', altfel spus, cel mai scund om în viață, îi revine filipinezului Junrey Balawing.

A cucerit internetul! Noul deținător al titlului de ''Cel mai scund om din lume'' n-a mai crescut de la un an! Galerie
| telegraph.co.uk

În urma trecerii în neființă, la 3 septembrie 2015, a celui mai scund om din istorie, nepalezul Chandra Bahadur Dangi, care măsura 54,6 cm în înălțime, titlul de ''Cel mai scund om din lume'' îi revine filipinezului Junrey Balawing.

Cu o înălțime de 60 cm, filipinezul este, în prezent, cel mai scund om din lume, însă nu și cel mai scund om din istorie. Junrey Balawing a încetat să mai crească de la vârsta de un an. În februarie 2012, Junrey cântărea doar 5 kg. S-a născut la 12 iunie 1993 în satul Sindangan, la aproximativ 865 km sud de capitala Manila.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Filipinezul a mai deținut, în 2012, conform Guinness World Records, titlul de cel mai scund om din lume, fiind însă detronat, la scurt timp, de regretatul Chandra Bahadur Dangi.

Pe locul doi în topul celor mai scunzi bărbați din lume se află nepalezul Khagendra Thapa Magar, cu 67 cm, urmat, la mică distanță, de taiwanezul Lin Yu-chih, cu 67,5 cm.

În privința femeilor, cea mai mică de înălțime din lume este indianca Jyoti Amge, cu înălțimea de 62,8 cm, urmată de sud-africanca Madga Bester, 65 cm.

Sursa: Agerpres

FOTO: Trimisă acasă pentru o coafură mult prea îndrăzneaţă! Eleva de 13 ani i-a şocat pe profesori... Descoperire fabuloasă în România! A ieșit la iveală un oraș apărut în anul 4.200 î.Hr!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x