Nu e gluma! Armata indiana a investigat planetele Venus si Jupiter pentru ca violau spatiul aerian al tarii!

 

In ultimul an tensiunile au escaladat in zona de granita dintre India si China, in masivul muntos himalayan. De nenumarate ori indienii i-au acuzat pe chinezi ca le violeaza granita, atat din aer cat si de pe uscat. Punctul culminat al tensiunilor a fost atins in aprilie anul aceasta, China fiind acuzata ca isi construieste o tabara militara pe pamant indian.

Pusa in stare de alarma, armata indiana a pornit intr-o complicata si anevoioasa actiune de supraveghere si identificare a oricarei incercari de punere la indoiala a integritatii teritoriale a statului. Au fost folosite cele mai perfomante si sofisticate tehnologii militare. Din august 2012 pana in februarie 2013 au fost depistate 329 de incalcari ale spatiului aerian de catre obiecte suspecte neidentificate. In zona unui lac de la granita cu China au fost raportate 155 asemenea incalcari. Rapoarte intocmite au dus la concluzia ca e vorba de drone chinezesti!

Avand in vedere situatia tot mai complicata conducerea armatei a cerut sprijinul Institutului Indian de Astrofizica. "Sarcina noastra a fost sa identificam daca aceste obiecte sunt de origine terestra sau extraterestra", a declarat astronomul Tushar Prabhu pentru presa locala, preluat de BBC. Dupa investigatii specifice oamenii de stiinta au descoperit cine erau dronele. Planetele Venus si Jupiter! Dupa ce spiritele s-au mai calmat, armatei i s-a sugerat sa nu-i pedepseasca pe cei care au gresit pentru ca din motive atmosferice si de altitudine planetele apar stralucitoare, iar folosirea tot mai intensiva a dronelor poate provoca multe confuzii.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE