Antena Căutare

Nu, nu se întâmplă doar în filme! La 10 ani a trimis un mesaj într-o sticlă pe mare! După mai bine de două decenii a primit şi răspuns: "M-am emoţionat profund"

Da, este o poveste reală! O fetiţă în vârstă de 10 ani cu o imaginaţie bogată arunca o sticlă cu o scrisoare în ea în largul mării. Aşa cum era de aşteptat, britanica a uitat la scurt timp de această întâmplare, trăindu-şi viaţa fără să aibă habar unde a ajuns mesajul ei

Da, este o poveste reală! O fetiţă în vârstă de 10 ani cu o imaginaţie bogată arunca o sticlă cu o scrisoare în ea în largul mării. Aşa cum era de aşteptat, britanica a uitat la scurt timp de această întâmplare, trăindu-şi viaţa fără să aibă habar unde a ajuns mesajul ei

Când avea doar 10 ani, Zoe Lemon a scris cu grijă un mesaj pe o bucată de hârtie, a rulat-o într-o sticlă și a aruncat-o de pe puntea unui feribot în Marea Nordului, lângă Hull, Anglia. Mesajul, care includea adresa ei, îi cerea celui care îl găsește să îi scrie.

Acum, Zoe este căsătorită şi are propria familie. Nici prin gând nu i-ar fi trecut ca cineva ar putea să îi răspundă. Conform Daily Mail, scrisoarea a fost descoperită pe coasta de sud-vest a Olandei de un cuplu identificat ca Pieter și Jacqueline, care s-au conformat imediat cerințelor mesajului. Au trecut 23 de ani...

O copie a scrisorii originale, transcrisă de BBC, spune: ”Dragă găsitorule, numele meu este Zoe Lemon. Te rog să îmi scrii, mi-ar plăcea asta foarte mult. Am 10 ani și îmi place baletul, să cânt la flaut și la pian. Am un hamster pe nume Sparkle și un pește numit Speckle”.

Bineînţeles, Pieter i-a răspuns: ”Dragă Zoe, ieri în timpul uneia din multele plimbări pe care le fac împreună cu soția mea pe digurile din Oosterschelde, căutând prin resturile aruncate de mare pe terasament am găsit o sticluță de plastic în care era mesajul tău”.

Britanica a fost foarte emoţionată de acest lucru. „Primul lucru pe care l-am văzut a fost scrisul meu de mână de pe vremea când eram copil, apoi scrisoarea mea în care spuneam cine sunt şi vorbeam despre animalele şi hobby-urile mele. M-am emoţionat profund”, a spus Zoe.

În cadrul unui interviu, Pieter a spus că mesajul era cât pe ce să rămână nedescoperit. ”Dacă nu am fi avut un câine care este înnebunit după sticlele de plastic, nu l-am fi găsit niciodată”.

Britanica păstrează legătura cu cuplul olandez prin intermediul Internetului.

Ce sunt, de fapt, urmele albe lăsate de avioane pe cer? "Dârele morții", folosite în scopuri oculte... Irina, mama care a născut, în trei ani, 2.500 de copii! ”N-am făcut nimic glorios. Mi-am justificat existența!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x