Antena Căutare

Nu treci testul? Îți poți lua adio de la permisul de conducere. Toți șoferii vor fi testați începând de mâine

În cadrul campaniei „Litoral fără droguri“ 2016, care va începe mâine, 24 iunie, pe litoral, șoferii, vor fi testați în trafic pentru consumul de substanțe psihotrope.

În cadrul campaniei „Litoral fără droguri“ 2016, care va începe mâine, 24 iunie, pe litoral, șoferii, vor fi testați în trafic pentru consumul de substanțe psihotrope.

Campania va demara cu o sesiune de formare în domeniul drogurilor adresată polițiștilor rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Specialiștii îi vor instrui pe aceștia cu privire la utilizarea testelor de depistare rapidă a drogurilor în salivă, care vor fi aplicate conducătorilor auto aflați la volan.

Se vor desfășura activități de informare a tinerilor cu privire la riscurile consumului ilicit de droguri, prin crearea unor puncte de informare în stațiunile de pe litoral, prevenire a infracțiunilor săvârșite pe fondul consumului illicit de droguri, prin testări antidrog în trafic, și dezvoltarea de abilități sănătoase de petrecere a timpului liber, prin atragerea tinerilor către activități sportive (beach volei).

Campania se va derula în perioada 23.06 — 01.09.2016, pe întreg litoralul românesc, iar la activitati vor participa și voluntarii antidrog, îndrumați de specialiști ai CPECA Constanța.

Combinația de taste care te face "să dispari". Vei fi recunoscător că o știi!... Un minut, două sau trei? Găsește diferențele dintre cele două imagini! Cât ți-a luat?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x