Antena Căutare

Sigur NU își dorești să mai apuci APOCALIPSA! Cam AȘA ar ARĂTA LUMEA dacă TOȚI OAMENII ar dispărea

Mulți profeți, oameni de știință sau amatori vorbesc din ce în ce mai mult despre Apocalipsă. Cert este că nimeni nu știe când va veni cu adevărat și nici cum arată.

Mulți profeți, oameni de știință sau amatori vorbesc din ce în ce mai mult despre Apocalipsă. Cert este că nimeni nu știe când va veni cu adevărat și nici cum arată.


Niște cercetători au realizat un documentar prin care și-au imaginat cum ar arăta marile orașe dacă lumea ar dispărea dintr-o data de pe Pământ.


Acest scenariu pare imposibil, însă în ultima sută de ani specia noastră s-a confruntat cu numeroase evenimente care s-ar fi putut solda cu dispariţia oamenilor, de la gripa spaniolă din 1918 până la Războiul Rece, care a fost foarte aproape de a provoca o conflagraţie nucleară.


De asemenea, dacă anumite boli precum Ebola sau SIDA ar dezvolta capacitatea de a se transmite pe calea aerului, consecinţele ar fi dramatice pentru umanitate.


La scurt timp după ce oamenii vor dispărea de pe Terra, natura va începe să-şi recapete supremaţia asupra planetei. Unul dintre primele locuri în care acest lucru se va manifesta va fi locuinţa în care obişnuiam să trăim.


Peisajul va fi similar celor din filmele cu subiecte post-apocaliptice, unde natura ia treptat locul oraşelor. Vor lipsi totuşi monştrii şi creaturile zombie.


Animalele domestice vor evolua diferit în lipsa omului, iar după un timp vor ajunge să semene cu strămoşii lor.Câinii și pisicile de exemplu vor urma o „evoluţie în sens invers. Creaturile care depind de oameni pentru a trăi nu vor supravieţui prea mult după ce noi vom dispărea.

În ruinele celor mai importante instituţii financiare vor rămâne intacte seifurile, iar banii din interior vor fi în siguranţă, chiar dacă vor mucegăi şi vor deveni inutili.

Încă din 1903 vegetarienii erau la modă! Cel mai vechi restaurant din lume ar putea deveni ''ultima fiță de AZI''... IMAGINI DURE! A deschis uşa de la dormitor şi era să facă INFARCT! Nu se aştepta niciodată să vadă aşa ceva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x