Antena Căutare

Numele care se vede din spațiu. Aparține familiei regale și e cel mai mare cuvânt din lume

Oricine și-a scris măcar o dată numele în nisip. Chiar dacă acest gest îl știm doar noi și apropiații noștri, cineva pe lumea asta și-a propus ca numele său să fie văzut din spațiu. „Hamad” măsoară un kilometru înălţime şi are o lungime de peste 3 kilometri și aparține familie regale din Abu Dhabi.

Oricine și-a scris măcar o dată numele în nisip. Chiar dacă acest gest îl știm doar noi și apropiații noștri, cineva pe lumea asta și-a propus ca numele său să fie văzut din spațiu. „Hamad” măsoară un kilometru înălţime şi are o lungime de peste 3 kilometri. Aparține familiei regale din Abu Dhabi și este cel mai mare cuvânt din lume.

Să îți scrii numele pe propria insulă astfel încât să fii găsit cu Google Earth. Asta înseamnă să fii bogat! Un șeic din Abu Dhabi şi-a scris numele pe insula Al Futaisi în așa fel încât oricine să îl vadă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Literele se transformă în căi navigabile atunci când apa inundă ţărmul. Muncitorii şeicului au lucrat câteva săptămâni la realizarea literelor vizibile din spaţiu, însă costul lucrărilor nu este cunoscut.

Hamad are 200 de maşini pe care le depozitează într-o piramidă uriaşă, printre care şapte Mercedes 500 SEL vopsite în culorile curcubeului. De aici i se trage și apelativul „Şeicul curcubeu”.

Acum avem DOVADA! Lumea creștină se zguduie din temelii! S-a făcut descoperirea pe care a așteptat-o întreaga omenire!... Cum oferim un buchet de flori?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x