Antena Căutare

O adevărată minune a şoselelor a apărut la Botoşani. O trecere de pietoni privată, făcută cu bidineaua

Omul gospodar îşi face vara sanie şi toamna trecere de pietoni. O trecere de pietoni apărută peste noapte într-o localitate din Botoşani îi pune în încurcătură atât pe şoferi, cât şi pe trecători.

Omul gospodar îşi face vara sanie şi toamna trecere de pietoni. O trecere de pietoni apărută peste noapte într-o localitate din Botoşani îi pune în încurcătură atât pe şoferi, cât şi pe trecători.

Marcajul ilegal a fost realizat de un necunoscut, la nici două sute de metri de sediul poliţiei.

Deşi au trecut două săptămâni, trecerea vopsită cu bidineaua continuă să fie capcană pe şosea pentru că autorităţilor nu le-a trecut prin cap să o şteargă.

Privit de aproape, se vede că marcajul este improvizat. Benzile albe, trasate cu mâna, sunt inegale şi se îngustează treptat. Iar într-o parte, trecerea se termină în. şanţ.

Dilema oamenilor este cu atât mai mare cu cât trecerea se află la nici două sute de metri de sediul poliţiei, pe strada cu şcoala şi primăria.

De altfel, trecerea de pietoni ilegală este singura marcată pe şosea în comuna Vorona. Însă pe desenatorul amator de marcaje rutiere îl caută acum poliţiştii.

Dacă va fi găsit, artizanul trecerii de pietoni ilegale ar putea să scape nepedepsit. Codul Rutier nu prevede sancţiuni pentru realizarea unor marcaje neautorizate.

Citește mai mult pe Observator.tv!

Localnicii din Hârşova și-au improvizat propria staţiune termală... O tânără poliţistă din Maramureş a reuşit să devină campioană naţională la culturism şi fitness...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x