Antena Căutare

O banală dietă a dezlănțuit iadul! Cum a ajuns să arate o tânără care și-a dorit să fie perfectă: IMAGINI DURE

Curele de slăbire sunt la ordinea zilei pentru femei. Milioane de rețele miraculoase, sfaturi, căutări pe Google, discuții cu prietenele, totul pentru a arăta perfect.

Curele de slăbire sunt la ordinea zilei pentru femei. Milioane de rețele miraculoase, sfaturi, căutări pe Google, discuții cu prietenele, totul pentru a arăta perfect.

Dar ce este perfecțiunea? Nimeni nu știe să o definească. Povestea unei fete a stârnit numeroase controverse în întreaga lume. De ce?

Pentru că abia după ce a suferit teribil și-a dat seama că a fi perfect nu e decât o pierdere de timp. De mai bine de un an, trăiește o dramă. Totul a început de la o banală dietă. A ajuns anorexică și fără să își dea seama, viața sa a luat o turnură cu totul neașteptată.

Slăbea zi după zi și voia tot mai mult. Ardea trei kilograme pe săptămână. La 15 ani a ajuns să cântărească 38 de kilograme. A stat zile pe paturi de spital, a fost intubată. A pierdut legătura cu prietenii. A fost ca și cum și-ar fi pierdut propria viață.

Când a realizat ce i se întâmplă, a cerut ajutor...

Şi-a schimbat numele, iar acum iubita refuză să se mai mărite cu el. Ce nume INEDIT a ales bărbatul... Shooting INCENDIAR cu una din cele mai frumoase femei din lume! Domnilor, imaginile astea sunt pentru voi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x