Antena Căutare

O bătrână a vrut să meargă la baie, dar când a ridicat capacul vasului de toaletă a încremenit. Peste ce a dat

O bătrână care a vrut să meargă la baie a trecut printr-o sperietură de zile mari de îndată ce a ridicat capacul vasului de toaletă.

imagine cu o toaleta Galerie
Femeia a avut parte de o sperietură de proporții atunci când a mers la baie | sursa foto: Shutterstock

Era o seară obișnuită atunci când pensionara în vârstă de 80 de ani s-a îndreptat către baie. Când a ridicat capacul vasului de toaletă, aceasta a făcut o descoperire complet neașteptată, ce a făcut-o să încremenească de spaimă.

Fără să mai stea pe gânduri, a pus mâna pe telefon și a cerut de îndată ajutorul specialiștilor. Întâmplarea a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea.

Ce a descoperit o femeie atunci când a ridicat vasul de toaletă din propria casă

Situația s-a petrecut în Brisbane, Australia. Era seară și pensionara se afla în casa ei. La un moment dat, aceasta a decis să meargă la baie, dar atunci când ridicat capacul wc-ului, spaima a fost una de proporții.

Speriată, bătrâna a pus mâna pe telefon și a sunat la autorități, cerând ajutor și explicând faptul că se află într-un real pericol.

Citește și: Un cuplu a vrut să renoveze noua casă atunci când a descoperit ce „secret” se ascunde sub podea. Peste ce a dat

Acesta a fost momentul în care la casa femeii s-a deplasat Bryce Lockett, un bărbat în vârstă de 25 de ani, specializat în prinsul reptilelor. Ajuns la fața locului, acesta a ridicat capacul vasului de toaletă și a descoperit un piton lung de un metru și jumătate. Femeia se afla în stare de șoc și cu greu a reușit să îi explice omului ce s-a întâmplat.

imagine cu un vas de toaleta

Bătrâna a trecut printr-o sperietură de zile mari

După ce și-a pus mănușile de protecție, omul a apucat șarpele cu multă atenție și l-a eliberat apoi în tufișurile din zonă.

Citește și: O bătrână a plantat o sămânță în ghiveci, dar în scurt timp a trăit o surpriză uriașă. Peste ce a dat

„Din câte am înțeles după, femeia se culcase deja de câteva ore și s-a trezit ca să meargă la baie. A ridicat capul și acesta a fost momentul în care a observat pitonul. Sperietura a fost mare”, a declarant specialistul în prins reptile, potrivit celor de la thescottishsun.co.uk.

Bryce Lockett susține că primește numeroase astfel de apeluri în fiecare lună, motiv pentru care aceste situații nu i se mai par deloc ieșite din comun. Potrivit acestuia, cel mai probabil șarpele a pătruns în casă printr-o țeavă spartă, în timp ce se deplasa în căutare de hrană. Mai mult decât atât, se pare că șerpii pot să-și țină respirația pentru o vreme atunci când se află sub apă.

Imaginile cu pitonul prins de bărbat au ajuns pe internet și au devenit virale în toată lumea, stârnind numeroase reacții în rândul internauților.

Ce sunt anticorpii monoclonali, de când sunt disponibili în România și cine poate face această terapie... O femeie a renunțat la alimentul preferat și a slăbit 32 de kilograme. Cum arată azi Cassie Percival...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x