Antena Căutare

O chelneriță a servit zilnic clientul nervos și dificil. După șapte ani, ea a primit un bacșiș și ceva neașteptat s-a întâmplat

O femeie a servit timp de șapte ani un client dificil, de care fugeau toți chelnerii. Într-o zi, acesta i-a lăsat un bacșiș complet neașteptat. Când a descoperit despre ce e vorba, chelneriței nu i-a venit să creadă.

barbat stand la masa Galerie
Povestea chelneriței a ajuns pe internet și a devenit vitală | sursa foto: Shutterstock

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o femeie pe nume Melina Salazar, o chelneriță din Statele Unite ale Americii. Zi de zi, la cafeneaua unde lucra venea un bărbat pe nume Walter M. „Buck” Swords din Texas.

Era cel mai nervos și pretențios client și toți chelnerii fugeau de el. Totuși, Melina s-a purtat mereu la fel de atent cu el. După șapte ani, femeia a primit un telefon misterios și viața i s-a schimbat complet. A fost anunțată că bărbatul i-a lăsat un bacșiș, dar ceea ce a urmat e complet neașteptat.

O chelneriță a servit timp de șapte ani un client nervos și dificil și, după șapte ani, a primit un bacșiș neașteptat

Melina Salazar muncea din greu pentru a se întreține și îi plăcea foarte mult meseria sa de chelneriță. Acest lucru se vedea mai ales în modul în care își trata clienții, indiferent de situație. Printre aceștia se număra și un bărbat pe nume Walter M. „Buck” Swords, un bătrân extrem de irascibil, pretențios și greu de satisfăcut. Clientul era atât de dificil încât mai toți ceilalți chelneri fugeau de el, însă Melina Salazar nu a dat înapoi, ci a încercat să îl servească în cel mai amabil mod posibil.

Citește și: O chelneriță a dat un bilet pe furiș unui băiețel care lua masa cu părinții săi. Ceea ce a urmat e neașteptat. Ce scria pe hârtie

Nu de puține ori, bătrânul capricios făcea scandal și tot felul de reproșuri angajaților localului, dar chelnerița intervenea mereu și încerca să aplaneze conflictele și să calmeze spiritele. Fără să pună întrebări sau să deranjeze, doamna cu pricina știa mereu ce preferințe are bărbatul și el respecta întocmai.

Șapte ani s-au scurs astfel și, într-o bună zi, clientul care apărea zilnic a încetat să mai vină. Apoi după o vreme, Melina Salazar a descoperit faptul că bărbatul murise.

Citește și: Un bărbat a găsit pe o bancă un câine, cu un bilet lângă el. Când a citit mesajul, omul a făcut o descoperire neașteptată

Cu doar câteva zile înainte de Crăciun, chelnerița a primit un telefon misterios de la un bărbat care s-a prezentat ca fiind avocatul domnului Walter M. „Buck” Swords. Potrivit acestuia, clientul dificil o trecuse pe femeie în testamentul său cu un ultim bacșiș, constând în 50.000 de dolari și o mașină Buick.

Nu mică i-a fost surpriza femeii atunci când a aflat că totul este cât se poate de real și că bacșișul său era, de fapt, o moștenire impresionantă. Întâmplarea povestită de cei de la nbcnews.com a devenit virală și a făcut rapid înconjurul lumii, fiind în continuare distribuită pe Facebook și nu numai.

Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat de sodiu pe covor. O femeie a dezvăluit totul. Ce beneficii are și la ce îl poți folo... Ce înseamnă dacă vezi un semn mov pe gard sau pe un copac. Detaliul acesta ți-ar putea salva viața...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x