Antena Căutare

O companie va crește drone la "eprubetă"! Încotro ne îndreptăm și ce se va întâmpla

Este de necrezut, dar realitatea începe să ne uimească pe zi ce trece mai tare. De obicei dronele sunt asamblate printr-o modalitate specială, însă o companie şi-a propus să crească astfel de aparate de zbor în tuburi umplute cu substanţe chimice. Da, ați citi bine! Să le crească.

Este de necrezut, dar realitatea începe să ne uimească pe zi ce trece mai tare. De obicei dronele sunt asamblate printr-o modalitate specială, însă o companie şi-a propus să crească astfel de aparate de zbor în tuburi umplute cu substanţe chimice. Da, ați citi bine! Să le crească.

„O nouă maşină, numită Chemputer, ar putea genera procese chimice complexe care să permită creşterea de aparate de zbor şi a unora dintre componentele lor electronice complexe”, a transmis BAE, potrivit go4it.ro.

Drona ar urma să se dezvolte într-un clindru plin cu substanţe chimice, după care să fie dusă într-un loc în care un braţ robotic instalează ceea ce pare a fi motorul, după cum se poate observa în acest clip video.

Dacă proiectul se va transforma în realitate, ar mai fi un singur pas până la creşterea de roboţi umanoizi. Oare acesta este viitorul pe care ni-l dorim?

Gaura din stratul de ozon de deasupra Antarcticii se micșorează... Prinț sau cerșetor? Un copil singur și murdar a emoționat o lume întreagă! Gesturile trecătorilor te vor pune pe gânduri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x