Antena Căutare

A fost umilită la grădinița la care lucrează, așa că a scăpat de jumătate din greutatea ei! Transformare uluitoare! Foto

O educatoare a fost umilită la grădinița la care lucrează, din cauza faptului că era obeză. În următorii ani, a reușit să scape de jumătate din kilogramele pe care le avea și s-a transformat complet.

A fost umilită la grădinița la care lucrează, așa că a scăpat de jumătate din greutatea ei! Transformare uluitoare! Foto Galerie
Alison Pope

Educatoarea Alison Pope, acum în vârstă de 44 de ani, din Northamptonshire, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, a simțit un nod în gât atunci când un coleg i-a spus că este „un model foarte rău” pentru copiii ei.

„Colegul care a făcut acest comentariu m-a făcut să mă simt, brusc, jenată, față de copiii mei și față de soț. Am început să mă detest atunci. Am simțit că nu îmi merit loculde muncă și familia”, a spus ea.

Mamă a doi copii, educatoarea a înțeles că greutatea ei îi afecta viața profesională, dar și sănătatea. A slăbit 63,5 kilograme, ajungând să cântărească 76 de kilograme.

Cum a reușit? A trecut un an, iar în următorii doi a urmat o dietă strictă, din care a exclus de tot pâinea albă.

A fost umilită la grădinița la care lucrează, așa că a scăpat de jumătate din greutatea ei! Transformare uluitoare! Foto

Alison Pope

„Practic, mă omoram, cu stilul meu de viață. Medicii nu mi-au spus asta, dar nici nu a fpst cazul să îmi spună. Nu mi se vindecau normal rănile. Aveam adesea infecții și durere în piept și am început să am palpitații.

Am realizat că exista posibilitatea ca eu să mor din cauza greutății mele și să îmi las copiii fără mamă și soțul văduv – bărbatul pe care l-am întâlnit la 16 ani și cu care am avut o căsnicie fericită timp de două decenii”, a spus femeiea, care evita să iasă în spații publice, de teamă să nu rămână blocată în vreun scaun.

Acum că a slăbit peste 63 de kilograme, i se pare straniu că a „cărat” atât de mjult timp greutatea normală a încă unei persoane adulte.

„Consumam între 3.000 și 4.000 de calorii pe zi, în comparație cu cele aproximativ 2.000 recomandate pentru femei. Acum, îmi fac singură pizza, înlocuiesc pâinea cu salată. Mănând salate cu pui și niște fructe ori iaurt, la prânz”, a mai spus femeia.

Cu o greutate normală în prezent, educatoarea simte că „trăiește” cu adevărat – poare merge alături de soțul ei la diverse evenimente, se poate juca fotbal cu cei doi fii ai săi și poate chiar să urce trepte purtând pantofi cu toc.

Suferă de autism, nu poate vorbi și are o tumoră uriașă în creier. Durerea îi aduce zeci de mii de euro... Povestea emoționantă a două surori care s-au regăsit după 60 de ani: ""Era un gol imens în inima mea şi ai apă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x