Antena Căutare

O farsă de coșmar! Şi-a păcălit iubita că a înşelat-o. Ce a urmat a devenit viral

Un bărbat a vrut să se răzbune după ce iubita i-a făcut o farsă teribilă. Aşa că s-a gândit să îi spună că a înselat-o iar amanta este acum însărcinată.

Un bărbat a vrut să se răzbune după ce iubita i-a făcut o farsă teribilă. Aşa că s-a gândit să îi spună că a înselat-o iar amanta este acum însărcinată.

La o astfel de reacţie sigur nu se aştepta bărbatul. După ce şi-a pălmuit iubitul, tânăra a fugit din cameră. Pănă să apuce să îi spună acesteia că a fost o farsă, bărbatul a auzit un ţipă îngrozitor. Când s-a uitat pe geam a fost ŞOCAT! Iubita lui era întinsă pe asfalt.

Ceea ce nu ştia bărbatul este că tânăra afalse de planul iubitului ei şi a organizat chiar ea o farsă. Aşa că “vânătorul a devenit vânat”. Fata s-a dus în camera alăturată a ţipat şi s-a ascuns sub pat. Jos, o prietenă deghizată stătea întinsă pe asfalt. Clipul a strâns 11 milioane de vizualizări.

Vezi clipul AICI!

VESTE BOMBĂ! Ai un MODEL VECHI de Nokia? Iată unde îl poţi VINDE cu 4.000 de RON... Rezultat garantat! Cum calci hainele, fără fierul de călcat...
Horoscopul zen al lunii iunie. Cum reușesc nativii să treacă peste probleme în această vară
Dacă nu credeai până acum, există chiar și un horoscop zen al lunii iunie. De fapt, îl...
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023. Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu adevărat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023 spune că Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu...
Parteneri
Ciambella cu cireșe și cocos. Rețetă de prăjitură din bucătăria italiană
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x