Antena Căutare

O femeie a adoptat un câine, dar nu a trecut mult și a făcut o descoperire de neimaginat. Ce „secret” ascundea cățelul

O femeie a adoptat un câine de la un adăpost și l-a adus acasă. Nu a trecut însă mult și aceasta a observat ceva extrem de straniu la cățel. Când a descoperit ce „secret” ascunde acesta, femeia a fost uluită.

imagine cu un chihuahua Galerie
O femeie a adoptat un câine și în scurt timp a descoperit ce „secret” ascunde animalul | sursa foto: Profimedia

Kalee McGee și-a dorit să aibă un câine și, fiindcă a decis să facă o faptă nobilă, a adoptat unul de la un adăpost, în loc să cumpere, în dorința de a-i da animului șansa la o viață mai bună. Britanica a adus animalul acasă, dar nu a durat mult până ce aceasta a descoperit ce „secret” complet neașteptat ascunde cățelul.

Ce a descoperit o femeie, la scurt timp după ce a adoptat un câine de la un adăpost

Se spune despre câini că fac viața mult mai frumoasă oamenilor și că au puterea de-a aduce în fiecare zi un strop de bucurie pentru stăpâni. Dând dovadă de o bogată inteligență emoțională, aceștia sunt bune animale de companie nu doar pentru adulți, ci și pentru copii.

Dornică să aibă un câine, Kalee McGee a mers la un adăpost și a căutat patrupedul potrivit pentru ea. Nu a vrut să cumpere un animal, ci să salveze unul care a avut ghinionul de-a fi părăsit. Așa l-a cunoscut pe Max, un cățel din rasa chihuaha. A crezut că un astfel de câine i se potrivește de minune și, fiindcă a fost „dragoste la prima vedere”, femeia a făcut toate demersurile necesare pentru a putea adopta animalul.

Citește și: Un bărbat a găsit un câine pe stradă și l-a luat. Când a privit atent a găsit un bilet ascuns în zgardă. Ce a descoperit

Când totul a fost gata, britanica a luat cățelul acasă, l-a spălat, l-a hrănit și i-a oferit un culcuș cald. După un timp, după ce a trecut perioada de acomodare, stâpâna a decis să încerce să îl dreseze.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Doar că, în ciuda tuturor eforturilor, animalul nu părea să coopereze sau să îi acorde atenție. A văzut că este un câine cuminte, care merge la pas și șase atunci când i se arată o răsplată, dar în același timp o intriga de ce animalul nu este atent la ea. Apoi, ceva incredibil s-a întâmplat și femeia a descoperit ce „secret” ascundea câinele, de fapt!

„O să vă spun tuturor ceva, fiindcă nu se poate așa ceva, e hilar și nu am cui altcuiva să-i spun asta, așa că vă rog să ascultați! Am adoptat un câine acum două sau trei săptămâni, un chihuahua foarte drăguț în vârstă de patru ani. Nu am obținut de la adăpost vreo informație despre trecutul animalului. Șade atunci când vede că vrei să-i dai o răsplată și merge foarte bine în lesă, deci clar a fost instruit, dar pare că nu ne dă atenție. Am încercat tot felul de trucuri, dar nimic nu merge și nu înțelegem de ce”, a dezvăluit femeia, în cadrul unui clip video publicat pe pagina sa de TikTok, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Citește și: Maribel Sotelo a crezut că și-a cumpărat un cățeluș și a avut o surpriză când a descoperit că s-a înșelat. Ce animal era, de fapt

Ulterior, britanica a dezvăluit ce „secret” ascundea cățelul, de fapt: înțelegea limba spaniolă! Tocmai de aceea, animalul nu părea să înțeleagă sau să acorde atenție stăpânilor săi. Când a început să se folosească de Google translate, patrupedul a devenit mult mai fericit și cooperant, executând imediat fiecare ordin primit de la noua sa stăpână.

De când a apărut pe TikTok, filmarea a adunat mai bine de un milion de vizualizări și mii de comentarii de la oameni din întreaga lume.

Femeia care cheltuie o mică avere lunar pentru câinele ei. Cum arată patrupedul răsfățat și despre ce sumă e vorba... Cum oferim și cum primim cadouri în prag de sărbători, conform regulilor de etichetă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x