Antena Căutare

O femeie a adus pe lume primul ei copil, dar la scurt timp nu a mai putut să meargă sau să vadă. Cum a salvat-o bebelușul

O proaspătă mămică susține că băiețelul ei i-a salvat viața după ce medicii au descoperit o că suferă de o boală gravă, la doar câteva săptămâni după ce ea a născut. Cum a fost posibil.

colaj foto femeie care a nascut cu bebelusul ei Galerie
O femeie a adus pe lume primul ei copil, dar la scurt nu a mai putut să meargă sau să vadă | Profimedia

Abi Naylor a început să se confrunte cu migrene extrem de dureroase, la o săptămână după ce l-a adus pe lume pe fiul ei Roman, în luna octombrie. Tânăra de 28 de ani își mai amintește, de asemenea, că a început să se simtă extrem de deshidratată și atunci a început să se gândească daca nu cumva ceva este în neregulă cu ea, potrivit The Sun.

Citește și: Povestea copilei care s-a născut cu patru brațe și patru picioare. Vecinii ei o numesc ”fetița-păianjen”

Femeia a născut, dar în scurt timp a primit un diagnostic crunt. De ce spune că bebelușul i-a salvat viața

În doar câteva zile, proaspăta mămică abia mai putea să meargă și să vadă, ceea ce l-a determinat pe soțul ei, Ross, în vârstă de 28 de ani, să o ducă la Urgențe. Deși medicii i-au spus inițial că este doar o reacție alergică la anestezia epidurală pe care a făcut-o la naștere, în scurt timp, a primit un diagnostic crunt.

Cu toate acestea, familia a insistat ca aceasta să facă mai multe investigații și în urma acestora, Abi a aflat că avea, de fapt, o tumoare pe creier de 7 centimetri și două zile mai târziu, a fost transferată la Spitalul Regal Salford pentru o intervenție chirurgicală, de urgență, pe creier de urgență.

„Medicilor nu le venea să creadă că are o tumoare atât de agresivă, cu o creștere prea rapidă, pentru vârsta ei. Nu știau dacă este canceros sau ce vor găsi când se vor opera”, își amintește soțul ei. Însă, după o procedură care a durat patru ore și o scanare RMN, medicii au reușit să extirpeze totul.

Abi spune că medicii au pus evoluția rapidă a tumorii pe seama stresului travaliului și a hormonilor din timpul sarcinii și susține că fiul ei i-a salvat viața. Ea a mai dezvăluit că se lupta cu durerile de cap de peste patru ani, însă întotdeauna a dat vina pe deshidratare sau oboseală, însă odată cu sarcina, tumoarea a crescut rapid și medicii au salvat-o la timp.

„Dacă nu aș fi fost însărcinată, poate că ar fi crescut în mai mult timp și ar fi provocat mai multe daune. Băiețelul meu mi-a salvat viața, literalmente”, a mărturisit femeia.

Cuplul a descoperit că Abi a rămas însărcinată în februarie 2022. Cei doi mai încercaseră anterior să aibă un copil, în 2021, însă femeia a pierdut sarcina la 14 săptămâni. Când Abi a rămas însărcinată din nou, cuplul s-a bucurat enorm și, ca parte a nunții lor, au avut și o petrecere în cadrul căreia le-au dezvăluit celor dragi sexul bebelușului.

Citește și: Un băiat avea mâncărime de piele și mama lui a crezut că e doar o alergie. Medicii i-au pus un diagnostic grav

Ce a putut să facă o cumnată unui bărbat, fără pic de reținere. Omul, de meserie profesor, a fost cel care a dezvăluit t... Un tânăr a filmat ce se află, de fapt, sub rafturile din supermarketuri. Angajații nu vor să afli asta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x