Antena Căutare

O femeie a adus pe lume primul ei copil, dar la scurt timp nu a mai putut să meargă sau să vadă. Cum a salvat-o bebelușul

O proaspătă mămică susține că băiețelul ei i-a salvat viața după ce medicii au descoperit o că suferă de o boală gravă, la doar câteva săptămâni după ce ea a născut. Cum a fost posibil.

colaj foto femeie care a nascut cu bebelusul ei Galerie
O femeie a adus pe lume primul ei copil, dar la scurt nu a mai putut să meargă sau să vadă | Profimedia

Abi Naylor a început să se confrunte cu migrene extrem de dureroase, la o săptămână după ce l-a adus pe lume pe fiul ei Roman, în luna octombrie. Tânăra de 28 de ani își mai amintește, de asemenea, că a început să se simtă extrem de deshidratată și atunci a început să se gândească daca nu cumva ceva este în neregulă cu ea, potrivit The Sun.

Citește și: Povestea copilei care s-a născut cu patru brațe și patru picioare. Vecinii ei o numesc ”fetița-păianjen”

Femeia a născut, dar în scurt timp a primit un diagnostic crunt. De ce spune că bebelușul i-a salvat viața

În doar câteva zile, proaspăta mămică abia mai putea să meargă și să vadă, ceea ce l-a determinat pe soțul ei, Ross, în vârstă de 28 de ani, să o ducă la Urgențe. Deși medicii i-au spus inițial că este doar o reacție alergică la anestezia epidurală pe care a făcut-o la naștere, în scurt timp, a primit un diagnostic crunt.

Cu toate acestea, familia a insistat ca aceasta să facă mai multe investigații și în urma acestora, Abi a aflat că avea, de fapt, o tumoare pe creier de 7 centimetri și două zile mai târziu, a fost transferată la Spitalul Regal Salford pentru o intervenție chirurgicală, de urgență, pe creier de urgență.

„Medicilor nu le venea să creadă că are o tumoare atât de agresivă, cu o creștere prea rapidă, pentru vârsta ei. Nu știau dacă este canceros sau ce vor găsi când se vor opera”, își amintește soțul ei. Însă, după o procedură care a durat patru ore și o scanare RMN, medicii au reușit să extirpeze totul.

Abi spune că medicii au pus evoluția rapidă a tumorii pe seama stresului travaliului și a hormonilor din timpul sarcinii și susține că fiul ei i-a salvat viața. Ea a mai dezvăluit că se lupta cu durerile de cap de peste patru ani, însă întotdeauna a dat vina pe deshidratare sau oboseală, însă odată cu sarcina, tumoarea a crescut rapid și medicii au salvat-o la timp.

„Dacă nu aș fi fost însărcinată, poate că ar fi crescut în mai mult timp și ar fi provocat mai multe daune. Băiețelul meu mi-a salvat viața, literalmente”, a mărturisit femeia.

Cuplul a descoperit că Abi a rămas însărcinată în februarie 2022. Cei doi mai încercaseră anterior să aibă un copil, în 2021, însă femeia a pierdut sarcina la 14 săptămâni. Când Abi a rămas însărcinată din nou, cuplul s-a bucurat enorm și, ca parte a nunții lor, au avut și o petrecere în cadrul căreia le-au dezvăluit celor dragi sexul bebelușului.

Citește și: Un băiat avea mâncărime de piele și mama lui a crezut că e doar o alergie. Medicii i-au pus un diagnostic grav

Ce a putut să facă o cumnată unui bărbat, fără pic de reținere. Omul, de meserie profesor, a fost cel care a dezvăluit t... Un tânăr a filmat ce se află, de fapt, sub rafturile din supermarketuri. Angajații nu vor să afli asta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x