Antena Căutare

O femeie a avut o surpriză uriașă după ce și-a refăcut dantura în Turcia. Cum arată fațetele pentru care a plătit o avere

O femeie spune că a fost ”cea mai proastă decizie” să își pună fațete în Turcia. Mel, în vârstă de 35 de ani, a decis să povestească experiența prin care a trecut.

dentist care lucreaza in gura unei femei Galerie
O femeie spune că a fost ”cea mai proastă decizie” să își pună fațete în Turcia. Mel, în vârstă de 35 de ani, a decis să povestească experiența prin care a trecut. | Shutterstock.com

Femeia a explicat cât de mult a regretat această decizie. Ea spune că procesul a fost foarte dureros și numește noua dantura ”dinți de curcan”, pentru că a ales o nuanță orbitoare de alb.

„Dinți de curcan – cel mai rău lucru pe care l-am făcut vreodată!!!”, a notat femeia lângă o imagine cu ea, în care este inconștientă. În fotografia realizată chiar în timpul procedurii, ea poartă o plasă pe păr și un halat de spital. De asemenea, are nasul astupat și un tub ieșe din gură.

Citește și: Totul despre fațetele dentare: tipuri și îngrijire

Cum arată fațetele pentru care a plătit o avere

În ultimul cadru, ea a arătat rezultatul final: un set orbitor de alb de fațete. Videoclipul a devenit rapid viral și a strâns peste 700.000 de aprecieri și 10.000 de comentarii.

O persoană a spus: „Am fost tentată, am avut chiar și câteva consultații. Este un NU pentru mine acum. Îmi pare rău că ai trecut prin asta.”

Un alt internaut a spus: „Mulțumesc pentru că ai împărtășit asta cu noi, de fapt aveam de gând să fac asta, nu o voi face acum. Îmi pare rău că ți s-a întâmplat asta”.

Citește și: Au crezut că apele mării a adus la mal un pui de dinozaur, însă au observat altceva când s-au uitat la creatură. Ce era, de fapt

La care Mel a răspuns, conform The Sun: "Atât de bucuroasă că te-am putut face să te răzgândești! Chiar nu merită banii sau durerea."

O a treia persoană a spus: „Faceți cercetări și nu vă lăsați păcăliți de opțiunile cu adevărat ieftine. Îmi iubesc dantura și am avut o experiență grozavă”.

Un altul a spus: „Îmi pare rău că ți s-a întâmplat asta, dar mulțumesc pentru conștientizare.

Citește și: Totul despre fațetele dentare. Cum ne schimbă viața

Și-a făcut unghiile și curând au început durerile. Ce a putut să găsească după ce și-a dat manichiura jos... O profesoară de fizică a fost prinsă de părinți și de elevi că pozează în ipostaze îndrăznețe, pe internet. Ce a dezvălu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x