Antena Căutare

O femeie a câștigat marele premiu la loto, însă ce a decis să facă cu banii a uimit pe toată lumea. Mai rar vezi așa ceva!

Femeia i-a luat pe toți prin surprindere cu gestul pe care l-a făcut după ce a câștigat marele premiu! Află din rândurile de mai jos despre ce este vorba.

femeie care joacă la loto și are în mână un pic și o listă cu numerele Galerie
O femeie a câștigat marele premiu la loto, însă ce a decis să facă cu banii a uimit pe toată lumea. Mai rar vezi așa ceva! | Profimedia

O femeie și-a îndeplinit un vis pe care mulți îl au, însă ce a ales să facă în urma fericitului eveniment nu s-a mai auzit până acum! După ce s-a văzut cu suma imensă de bani în mână, ea a decis să le facă rudelor sale o surpriză și să le ofere un cadou de nerefuzat!

Citește și: Cazul bizar al unei mirese care și-a văzut fiica decedată în fotografiile de la nuntă. Ce a descoperit

Ce a făcut o femeie cu premiul cel mare câștigat la loto. Mai rar vezi așa ceva!

Se pare că fericitul eveniment a avut loc în urmă cu mai mulți ani. Sarah Cockings este cea care ar fi câștigat marele premiu la loto, în valoare de 260 de milioane de euro, pe când avea 21 de ani și era încă studentă la Universitatea Northumbria în Marea Britanie, potrivit unei publicații străine și Fanatik, care citează mirror.co.uk.

Ea a decis să nu țină banii doar pentru ea, gândindu-se, în primul rând, la propria familie. Având încă două surori, ea a a hotărât să le ajute și le-a oferit celor două o parte din bani, aproximativ 11.000 de euro, pentru ca ele să poată să își pună implanturi mamare, potrivit surselor citate mai sus. Gestul femeii nu a fost uitat până astăzi și i-a lăsat pe mulți fără cuvinte!

„Chiar după ce am câștigat, le-am făcut cinste surorilor mele cu aceste intervenții chirurgicale. Toată lumea își amintește asta!”, a povestit Sarah Cockings, potrivit celor două surse menționate mai sus.

Se pare că nu doar cele două surori s-au bucurat de premiul cel mare, ci și părinții fetei, care au primit cadou o casă.

Citește și: O tânără a dezvăluit că s-a căsătorit cu tatăl vitreg: „Cea mai bună decizie pe care am luat-o!”. Ce detaliu i-a uimit pe mulți

Ce s-a întâmplat după ce a câștigat marele premiu la loto

Din restul de bani, se pare că Sarah Cockings și-a achiziționat și două mașini: un Mini Cooper și un Range Rover Sport, potrivit Fanatik, care citează DailyStar. Însă, fericirea nu a durat mult timp pentru tânăra darnică.

Sarah a mărturisit că la un an după ce a câștigat marele premiu, ea și partenerul ei s-au despărțit, iar motivul ar fi fost chiar banii. Femeia a explicat că ambii au fost copleșiți de câștigul enorm și s-au lăsat duși de val în acele momente:

„Cred că amândoi ne-am lăsat duși de agitația din jurul câștigului la loterie.”, a spus aceasta, potrivit surselor citate mai sus.

Dacă Sarah Cockings a avut parte de un eveniment nefericit după câștigarea marelui premiu, se pare că o altă femeie a primit șansa vieții ei și a câștigat o sumă enormă la loto, după ce a fost înșelată și părăsită de soț, potrivit Fanatik.

Cazul bizar al unei mirese care și-a văzut fiica decedată în fotografiile de la nuntă. Ce a descoperit... Străzile unei provincii chineze au fost martorele unui fenomen bizar! Explicația pentru „ploaia cu viermi” care a uimit ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x