Antena Căutare

O femeie a cerut despăgubiri pentru că i-a luat mai mult timp să gătească un produs decât scria pe ambalaj. Despre ce sumă e vorba

O femeie a cerut despăgubire o sumă considerabilă după ce a constatat că prepararea unui fel de mancare la cutie durează mai mult decât este indicat pe ambalaj. Află în rândurile de mai jos despre ce este vorba.

colaj Galerie
O femeie a cerut despăgubiri pentru că i-a luat mai mult timp să gătească un produs decât scria pe ambalaj. Despre ce sumă e vorba | Shutterstock

Se pare că o femeie din statul american Florida a dat în judecată un cunoscut producător de alimente și a cerut despăgubire o sumă destul de usturătoare la buzunar, după ce a gătit un preparat la conservă comercializat într-un magazin și a constatat că pregătirea lui durează mai mult decât era scris pe ambalaj, potriviy NBC News, citat de Digi24.

Citește și: O femeie și-a pierdut vederea după ce a folosit, ani la rândul, un produs de îngrijire. Care substanța toxică pe care o conținea

Ce sumă cere femeia care a dat în judecată producătorul care comercializează acel tip de conservă

Femeia în cauză, o anume Amanda Ramirez, a dat în judecată, pe data de 18 noiembrie, compania Kraft Heinz pentru „ambalaje înșelătoare și frauduloase” și a cerut o despăgubire în valoare de cinci milioane de dolari, potrivit aceleași surse citate mai sus.

Amanda Ramirez spune că prepararea pastelor cu brânză Velveeta la microunde durează mai mult de 3 minute și jumătate, chiar dacă pe ambalaj este specificat că sunt „gata în 3 minute și jumătate”. Din punctul ei de vedere, acest lucru este o „fraudă”:

„Pentru a oferi consumatorilor un produs care chiar să fie gata în 3 minute și jumătate, produsul ar trebui să fie gătit în cuptorul cu microunde timp de mai puțin de 3 minute și jumătate, astfel încât toți pașii de preparare să poată fi finalizați în cele 3 minute și jumătate”, se arată în plângerea depusă la un tribunal din Florida, citată de sursele menționate mai sus.

În schimb, femeia susține că dacă urmează instrucțiunile de pe ambalaj, la care se adaugă și îndepărtarea capacului, adăugarea de apă și plasarea produsului în cuptorul cu microunde, atunci timpul de preparare este mult mai mare:

„Consumatorii care văd gata în 3 minute și jumătate vor crede că acesta reprezintă timpul total necesar pentru prepararea produsului. Cu toate acestea, instrucțiunile prezentate mai sus arată că 3 minute și jumătate reprezintă doar durata de timp pentru a parcurge unul dintre pași. Eticheta nu precizează că produsul trebuie să stea 3 minute și jumătate în cuptorul cu microunde, ceea ce ar fi fost adevărat”, se mai notează în plângere, potrivit surselor menționate mai sus.

Kraft Heinz, compania cunoscută care a fost dată în judecată, a răspuns la acuzație și a menționat că se vor apăra în fața acestor plângeri:

„Suntem la curent cu acest proces frivol și ne vom apăra cu fermitate împotriva acuzațiilor”, a declarat, într-un comunicat de presă, Kraft Heinz, potrivit acelorași surse menționate mai sus.

Citește și: Ea este femeia cu cele mai mari buze din lume. Cum arăta înainte de injectăriile repetate. Mulți spun că și-a ”distrus” frumusețea

O femeie și-a pierdut vederea după ce a folosit, ani la rândul, un produs de îngrijire. Care e substanța toxică pe care ... Iluzie optică virală. Crezi că poți să găsești crocodilul din poză? Unde se ascunde acesta, de fapt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x