Antena Căutare

O femeie a cumpărat o casă și s-a apucat să dea cu aspiratorul când a descoperit o ușă „secretă” în podea, sub covor. Ce a găsit

O femeie și-a cumpărat o casă și, la scurt timp după ce s-a mutat în ea, a decis să facă ordine și curățenie. La un moment dat, chiar în timp ce dădea cu aspiratorul, aceasta a descoperit o ușă „secretă” în podea. Când a deschis-o, femeia a făcut o descoperire neașteptată.

persoana aspirand covorul
Chiar sub covor, femeia a descoperit ceva complet neașteptat | sursa foto: Shutterstock

O tânără a decis să își cumpere o casă și, la scurt timp după ce s-a mutat în ea, aceasta s-a apucat să facă ordine și curățenie prin încăperi.

La un moment dat, aceasta a observat că mocheta este tăiată. A ridicat bucata și a dat peste o ușă secretă. Când a deschis-o, femeia a făcut odescoperire complet neașteptată.

O femeie dădea cu aspiratotul atunci când a descoperit o ușă secretă în podea, chiar sub covor

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut Liz, o femeie care a decis în luna noiembrie a anului trecut să cumpere o locuință. După ce a finalizat procedurile cu actele, aceasta a fost mai mult decât fericitră să se mute în noua sa casă.

Citește și: Un bărbat a vrut să renoveze subsolul casei, dar a găsit sub podea o comoară de neimaginat! Peste ce a dat

Așa cum era firesc, nu a durat mult și s-a apucat de făcut ordine și curățenie. La un moment dat, într-una dintre zile, chiar atunci când dădea cu aspiratorul, aceasta a descoperit că mocheta este tăiată. A ridicat bucata și a descoperit o ușă secretă. Și-a luat inima în dinți și a deschis-o, ca să vadă ce se ascunde înăuntru. Nu mică i-a fost surpriza atunci când a văzut peste ce a putut să dea.

@imthefookinlizardking #asktiktok #DisneyPlusVoices ♬ Secret Tunnel - CJ Music

Practic, sub bucata de mochetă decupată, sub ușa „secretă”, tânăra a dat peste un seif închis, despre a cărui existență nu știuse nimic până atunci. Atunci când a cumpărat casa nimeni nu i-a spus că va avea parte de o astfel de surpriză.

Citește și: În dormitor mirosea urât și tinerii au decis să renoveze. Când au privit sub covor, aceștia au făcut o descoperire neașteptată

Uimită de tot ceea ce i se întâmplă, Liz a pus imediat mâna pe telefon și a filmat totul. Apoi, fără să mai stea pe gânduri, aceasta a publicat clipul video pe pagina sa de TikTok, ca să arate și altora. În scurt timp, filmarea a adunat câteva milioane de vizualizări și oameni din întreaga lume s-au întrecut în a face tot felul de presupuneri cu privire la conținutul seifului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Curioasă să descopere ce se află în interior, aceasta a contactat numeroși lăcătuși, dar niciunul nu a fost capabil să deschidă seiful descoperit în podea, chiar sub covor. Abia după numeroase încercări, cineva l-a recomandat pe Jim ca fiind expert în astrfel de situații. Omul a reușit să deschisă seiful, dar nu mică a fost surpriza femeii atunci când a descoperit că acesta era complet gol în interior.

Totuși, clipul video publicat de Liz pe contul său de TiKTok a adunat până în prezent mai bine de șapte milioane de vizualizări și numeroase reacții.

Femeia și-a dizolvat acidul din buze, dar când a văzut-o, iubitul ei nu a mai recunoscut-o. Ce s-a întâmplat și cum arat... Ce „secret” a descoperit o tânără care a umblat în telefonul iubitului său, pe ascuns. A filmat totul, fără reținere: „A...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x