Antena Căutare

O femeie a demonstrat cum poți arăta cu 10 ani mai tânără, în doar 10 zile. Imaginile sunt virale

În doar câteva zile, o femeie a reușit să treacă printr-o transformare de-a dreptul uluitoare. Practic, aceasta a ajuns să arate cu zece ani mai tânără, iar imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale în toată lumea.

imagine cu chipul unei femei batrane
Sarah a trecut printr-o transformare uluitoare | sursa foto: Profimedia

O femeie, mamă a șase copii, a trecut prin drame greu de imaginat până la împlinirea vârstei de 42 de ani. Din acest motiv, aceasta și-a neglijat din plin aspectul fizic. Totuși, în doar zece zile, aceasta a trecut printr-o transformare ce a făcut-o să pară cu zece ani mai tânără.

Aceasta este emoționanta poveste aunei femei pe nume Sarah, care și-a făcut curaj să-și deschidă inima și să-și prezinte povestea de viață.

O femeie a demonstrat cum poți să arăți cu zece ani mai tânără, în doar câteva zile

Mamă a șase copii, aceasta a povestit cum a ajuns să se neglijeze extrem de mult și să arate cu mult mai bătrână decât este, din cauza numeroaselor cumpene prin care a trecut de-a lungul vieții. Mamă a șase copii, singură, aceasta suferit inimaginabil de mult atunci când a pierdut un copil de patru luni din cauza sindromului de moarte subită și un altul, născut prematur, care a supraviețuit doar o oră. Nu a reușit să treacă peste această durere și, de la o zi la alta, Sarah a încercat să fie o mama bună pentr ceilalți copii ai săi. Totuși, această misiune s-a transformat într-o adevărată provocare.

Citește și: Dick Van Dyke spune despre soția lui că l-a întinerit. Care e secretul cuplului cu o diferență de vârstă de 46 ani

„Mă uit în oglindă uneori și mă întreb ce anume s-a întâmplat, chiar dacă știu că prin ceea ce am trecut nu a fost deloc ușor. Ești psihic obosit, ești stors de puteri. Singura parte bună în toată această poveste, dacă este una, e faputl că încă îi mai am pe ceilalți copii. Trebuie să încerc să rămân puternică pentru ei și să merg mai departe, făcând ceea ce trebuie să fac în calitate de mamă. Nu o să mă simt bine până ce nu ajung să fiu din nou într-o formă bună. Am nevoie să am grijă și de mine, să mă distrez, să am din nou o viață social. Vreau să-mi recapăt încrederea și să îl găsesc pe bărbatul visurilor mele”, a mărturisit femeia, potrivit celor de la Dailymail.co.uk.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sarah a acceptat provocarea unei emisiuni TV ce aparține postului de televiziune Channel 5 și a demonstrate tuturor că se poate să arăți cu zece ani mai tânără, în doar zece zile. Ajutată de niște experți în intervenții estetice și de niște stiliști, femeia a trecut printr-o transformare de zile mari.

La final, femeia s-a uitat în oglindă și a văzut că, în doar zece zile, a ajuns să arate cu un deceniu mai tânără!

Clipul video cu transformarea femeii a ajuns pe internet și a devenit viral în toată lumea, adunând numeroase reacții de la oameni din întreaga lume.

Ce sume fabuloase câștigă bonele Familiei Regale. Acestea se pregătesc patru ani pentru a îngriji copiii regalilor... Iluzie optică virală. Găsești leopardul din imagine? Doar cei cu privire de vultur reușesc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x