Antena Căutare

A pierdut opt sarcini, în zece ani! Mărturisirile unei femei care a devenit mamă: ”Nu-mi vine să cred că e aici!”

O femeie în vârstă de 38 de ani a visat întotdeuana să-și întemeieze o familie, însă credea că nu-și va putea vedea visul cu ochii, mai ales că a pierdut, de-a lungul timpului, opt sarcini. Din fericire, însă, a avut parte de un miracol.

O femeie în vârstă de 38 de ani a visat întotdeuana să-și întemeieze o familie, însă credea că nu-și va putea vedea visul cu ochii, mai ales că a pierdut, de-a lungul timpului, opt sarcini. Din fericire, însă, a avut parte de un miracol.

Race Bosworth a pierdut nu mai puțin de opt sarcini și ani de zile s-a luptat cu o depresie cruntă. În timp ce prietenii ei deveneau părinți, ea mai pierdea câte o sarcină. Așa au decurs lucrurile pentru femeia de 38 de ani, în ultimii zece ani, dar norocul le-a zâmbit într-o zi.

Astfel, cu doar câteva zile înainte ca soțul ei să sufere o vasectomie, o procedură de sterilizare masculină, femeia a rămas însărcinată. A refuzat, însă, să-și facă un test de sarcină, pentru că se temea. Mai făcuse zeci de-a lungul timpului, iar mai apoi fusese dezamăgită.

Ulterir, însă, în urma unei ecografii, femeia a descoperit că este, într-adevăr, însărcinată și a regăsit o urmă de speranță.

”Am avut o căsnicie minunată, iar singurul lucru care ne lipsea era copilul.”, a povestit femeia care a încercat să aibă un copil din 2007.

Soțul ei, Ian, avea doi copii adolescenți dintr-o căsnicie anterioară. Chiar și așa, însă, și el suferea pentru că nu reușeau să devină părinți.

”Nimeni nu-și putea explica ce este în neregulă cu mine. Am făcut numeroase teste și chiar o operație. După șase sarcini pierdute, am fost în depresie. Am încercat să optăm și pentru fertilizare in vitro, dar medicii ne-au spus că nu suntem eligibili din punct de vedere psihic.”, a mai povestit femeia.

Când nu se mai gândea, însă, ea a rămas însărcinată. A născut, pe 2 ianuarie 2017, un băiețel superb, ce poartă numele Ellis.

”Încă nu-mi vine să cred că e aici și că este o mică persoană. A început să meargă în picioare la nouă luni.”, a mai mărturisit femeia.

Un bărbat lucrează gratuit, fără să ceară bani! Care este motivul pentru care a recurs la incredibilul gest... Tânăr, bătrân, toată lumea ține post. Care sunt cele mai noi preparate cu care vă puteți delecta, fără să încălcați regu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x