Antena Căutare

O femeie a fost oprită de polițiști din cauza pantalonilor prea scurți! Cum a apărut tânăra pe stradă!

O femeie a fost oprită de niște polițiști din cauza ținutei în care a apărut pe stradă. Acum tot internetul râde de această întâmplare!

O femeie a fost oprită de niște polițiști din cauza ținutei în care a apărut pe stradă. Acum tot internetul râde de această întâmplare!

Este situația prin care a trecut Abbie Crawford din Marea Britanie, o tânără de 25 de ani care și-a luat o pereche atât de scurtă de pantaloni, încât lumea a crezut că este dezbrăcată de la mijloc în jos!

Ce a zis femeia în apărarea ei?

„Sunt pantalonașii pe care îi port ori de câte ori îmi doresc să atrag atenția celor din jur. Și evident, niciodată nu sunt dezamăgită de ei”

Anul 2018 vine cu multe surprize pentru zodii! Unii dau marea lovitură, în timp ce alții își găsesc jumătatea! Pe tine ce te așteaptă?

Cum s-a terminat bizara situație? Cu un avertisment pentru tânără, care a fost sfătuită să recurgă la niște haine ceva mai...lungi!

Îi lovește norocul în următorii cinci ani! Vor întoarce banii cu lopata și le va merge extrem de bine pe toate planurile... Așa arată o casă minusculă din Japonia, dar rămai fără cuvinte dacă vezi minunea din interior! Te-ai muta imediat în ea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x