Antena Căutare

O femeie a găsit o pungă neagră și mare la gunoi, care i-a atras atenția. Ce a putut să găsească în ea

O femeia a mers să ducă gunoiul și a observat o pungă neagră, cu formă bizară, în ghenă. A decis să se uite în ea și a avut o surpriză tare neplăcută. Ce a putut să găsească în interior.

ghene de gunoi cu pungi negre Galerie
O femeia a mers să ducă gunoiul și a observat o pungă neagră, cu formă bizară, în ghenă. A decis să se uite în ea și a avut o surpriză tare neplăcută. Ce a putut să găsească în interior. | Shutterstock.com

Tania, președintele unei asociații care ajută animăluțele abandonate, tocmai se instalase pe canapea, după o zi grea, când a fost anunțată de descoperire și i s-a cerut ajutorul. Persoana de la capătul firului a anunțat-o că, într-o ghenă, mai mulți pui de câine au fost aruncați și găsiți de cineva.

Ce conținea punga mare de gunoi

Surpriza dulce, dar neplăcută pentru că puiuții fuseseră condamnați la moarte, conținea șapte cățeluși nou-născuți, de nici măcar 2 săptămâni, care se zvârcoleau prin gunoi. În mod miraculos, toți erau încă în viață.

„Din păcate, nu este prima dată când vedem cățeluși abandonați”, a spus Isenstein pentru publicația The Dodo. Veterinarul Sharday Villahermosa a intervenit rapid pentru a avea grijă de cățeii care aveau nevoie de ajutor și cazare.

Proprietara asociației, Tania, a decis imediat că-și va asuma responsabilitatea pentru câini, chiar dacă are în grijă mai multe animăluțe abandonate.

Citește și: A avut inima frântă după două divorțuri, dar s-a îndrăgostit de păpușa lui. Cum a „cucerit-o” bărbatul: „Sufletul meu pereche”

„Este un lucru corect și uman de făcut”, a spus Tania Isenstein. „Prea mulți dintre noi, cu mai multe resurse, consideră că altcineva trebuie să se ocupe de asta. Mi-aș dori ca oamenii să se implice activ.”, a mai adăugat ea.

Ea a luat decizia ca animăluțele să fie date spre adopție și e convinsă că puii își vor găsi familii iubitoare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: De la depărtare aducea cu o porție de spaghetti, până a început să se miște. Ce este ”creatura” din imagini

Cât este amenda în România pentru abandon

Conform legii, abandonul, alungarea sau maltratarea unui animal este strict interzisă în România. Este valabil inclusiv pentru despărțirea puilor de mamă până la vârsta de minimum opt săptămâni de viață.

Potrivit Capital, abandonul constă în lasarea unui animal aflat în proprietatea și îngrijirea omului, pe domeniul public, fără hrană, adăpost și tratament medical. Legea mai spune că aceste contravenții se sancționează cu amenzi care pornesc de la 1.000 până la 3.000 de lei.

Citește și: Românul care a inventat o tehnică de furat banii din bancomate poate ajunge după gratii. Cât de departe a putut merge

A avut inima frântă după două divorțuri, dar s-a îndrăgostit de păpușa lui. Cum a „cucerit-o” bărbatul: „Sufletul meu pe... O femeie a pus o felie de carne pe tocător, dar bucata a început să miște! A filmat totul și a arătat dovada | VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x