Antena Căutare

O femeie a găsit o scrisoare, veche de 85 de ani, scrisă de bunicul ei. Cui îi era destinată și ce a aflat

O femeie a găsit o scrisoare pe care bunicul său o redactase în urmă cu 85 de ani. Este vorba despre un bilet adorabil, care îi era destinat lui Moș Crăciun.

O femeie a găsit o scrisoare pe care bunicul său o redactase în urmă cu 85 de ani. Este vorba despre un bilet adorabil, care îi era destinat lui Moș Crăciun.

Shutterstock.com

Moș Crăciun primește peste șapte milioane de scrisoari din toată lumea și, deși nu poate răspunde la toate, încearcă mereu să îndeplinească dorințele copiilor.

La asta s-a gândit și micuțul băiețel care, în 1937, s-a gândit să-i spună lui Moș Crăciun ce își dorește să primească în dar.

Citește și: Tânăra aceasta a fost dată afară din sala de sport, din cauza felului în care s-a îmbrăcat. Ce a urmat după

O femeie a găsit o scrisoare, veche de 85 de ani, scrisă de bunicul ei

Scrisoarea adorabilă a fost găsită, mulți ani mai târziu, de nepoata băiatului. Nu se știe dacă Moș Crăciun sau spiridușii lui i-au îndeplinit dorința.

Biletul, care are pe plic ștampila Regelui George al VI-lea, desenată de mână, a notat: ”Dragă Moș Crăciun. Peste zece zile, Crăciunul va fi aici. Toate fetițele și băieții de la școală și cei bolnavi vor fi mai fericiți când vei sosi. Aș dori un set Meccano și numai bine, un Crăciun fericit”.

Femeia a ales să publice scrisoarea pe Reddit, acolo unde a fost distribuită și a primit peste 3.100 de voturi pozitive și aproape 80 de comentarii.

Citește și: Cum arată un exemplar dintre cei mai mari pești aurii din lume. Captura pescarului cântărește aproximativ 30 de kilograme

Ea a scris: „Scrisoarea bunicului meu către Moș Crăciun în 1937. Am găsit-o doar acum câteva zile. Mama sorta lucrurile cu bunicile mele și era în plicul cu o grămadă de poezii și scrisori. Nu am idee cum sunt într-o stare atât de bună”.

În timp ce majoritatea utilizatorilor au comentat cererea de Crăciun a băiatului, alții au apreciat scrisul „frumos” al micuțului băiat.

Un alt utilizator a adăugat: „Puteți spune că a folosit cel mai bun scris de mână și cel mai politicos limbaj - este adorabil.” Un al treilea utilizator a spus: „Ar trebui să-l înrămezi și apoi să ai un decor minunat de agățat de Crăciun, iar copiii și nepoții tăi o vor avea și ei”.

Citește și: Cum arată creatura marină care seamănă cu un personaj celebru din „Stranger Things”. Arătarea este considerată o delicatesă

Cum arată creatura marină care seamănă cu un personaj celebru din „Stranger Things”. Arătarea este considerată o delicat... Cum arată un exemplar dintre cei mai mari pești aurii din lume. Captura pescarului cântărește aproximativ 30 de kilogram...
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate. Află explicațiile specialiștilor
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate, spun experții. Însă ce...
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023. Peștii au parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023 vine cu vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Metode sustenabile pentru a slăbi sănătos. Ce sfaturi îți recomandă dieteticienii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x